Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

TKH Group aandelen

TKH Group NV, beter bekend als TKH Group, is gevestigd in Nederland aan Spinnerstraat 15, 7481 KJ, te Haaksbergen. De CEO van het bedrijf is J.M. Alexander van der Lof.

 

Het TKH Group NV-aandeel had op 29-07-2021 een openingskoers van €43,64, de hoogste koers was €44,82 en de laagste koers was €43,64. De slotkoers was €44,56 en is daarmee met 2,72% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

TKH Group cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de TKH Group-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

TKH Group kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het TKH Group-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in TKH Group? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de TKH Group-koers, de verwachtingen en toekomst van TKH Group en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in TKH Group -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in TKH Group-aandelen. Als je het TKH Group-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

TKH Group Koers - Wat is de waarde van aandelen TKH Group?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers TKH Group was. Het aandeel TKH Group is te vinden op de AEX (Euronext Amsterdam), de afkorting op de beurs is TWEKA.

Beurskoers TKH Group | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een TKH Group verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

TKH Group aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de TKH Group-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste TKH Group-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie