Tinder aandelen

Tinder is een enorm populaire datingapp. Match Group is het moederbedrijf van Tinder en dit bedrijf heeft plannen om Tinder naar de beurs te brengen om zo kapitaal op te halen. Het is de bedoeling om Tinder in het 4e kwartaal van dit jaar naar de beurs te brengen. Een beursgang zit er dus al snel aan te komen en het is als belegger interessant om hierover op de hoogte te blijven.

Er is bekend dat ongeveer 20% van het kapitaal van Tinder naar de beurs wordt gebracht. De uitgifteprijs zal rond de $12 tot $14 per aandeel gaan liggen. In 2014 boekte de Match Group een omzet van $888 miljoen en een winst van $148 miljoen. Zowat alle inkomsten worden uit lidmaatschapsgelden binnengehaald. De match Group heeft aangegeven 59 miljoen maandelijkse gebruikers te hebben.

Tinder aandelen kopen

 

4.5/5

Grootste en meest bekende handelsplatform ter wereld

Tinder verwachtingen – De toekomst van Tinder

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Tinder verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Tinder

Tinder is op 12 september 2012 uitgebracht en bestaat dus nog niet zo lang. In korte tijd is Tinder flink uitgegroeid. De datingapp maakt het op een eenvoudige manier mogelijk om profielen te bekijken en contacten te leggen. Uiteindelijk is het natuurlijk ook mogelijk om de daten of zelfs de ware te vinden. Tinder wordt door velen ook als een soort vleeskeuring ervaren. Veel dates lopen uit tot seks en de app is vooral onder jongeren razendpopulair. In Nederland zijn er maar liefst 1,2 miljoen mensen die gebruik maken van Tinder. Bekijk ook de onderstaande video.

 

Tinder aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

9,1Meer informatie
8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Tinder? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Tinder koers, de verwachtingen en toekomst van Tinder en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Tinder aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Tinder aandelen. Als je Tinder aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

 

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Tinder aandeel te kopen.

Tinder kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Tinder aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Tinder en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Tinder. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Tinder kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

9,1Meer informatie
8,6Meer informatie

Tinder aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.