Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

T-Mobile US aandelen

T-Mobile US Inc, beter bekend als T-Mobile US, is gevestigd in Verenigde Staten aan 12920 SE 38th St, 98006-1350, te Bellevue. De CEO van het bedrijf is G. Michael Sievert.

 

Het T-Mobile US Inc-aandeel had op 23-09-2021 een openingskoers van $128,26, de hoogste koers was $131,89 en de laagste koers was $128,01. De slotkoers was $130,94 en is daarmee met 2,51% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

T-Mobile US cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de T-Mobile US-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

T-Mobile US kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het T-Mobile US-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in T-Mobile US? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de T-Mobile US-koers, de verwachtingen en toekomst van T-Mobile US en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in T-Mobile US -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in T-Mobile US-aandelen. Als je het T-Mobile US-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

T-Mobile US Koers - Wat is de waarde van aandelen T-Mobile US?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers T-Mobile US was. Het aandeel T-Mobile US is te vinden op de Nasdaq, de afkorting op de beurs is TMUS.

Beurskoers T-Mobile US | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een T-Mobile US verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

T-Mobile US aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de T-Mobile US-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste T-Mobile US-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie