Swipe card doet je misschien denken dat je je pinpas, creditcard of debet kaart moet scannen. Echter, het is in deze een naam afkomstig van het Swipe-netwerk. Dit netwerk heeft zijn eigen Swipe card of Swipe VISA-kaart uitgebracht en heeft verschillende producten en dienstenin ontwikkeling. Belangrijk om te weten, is dat de Swipe card een prepaidkaart is. Daarnaast biedt Swipe diensten aan zoals zijn wallet, zijn handelsplatform, zijn uitwisseling en zijn eigen token, namelijk SXP.

Je kunt Swipe en zijn betaalkaarten kunnen vergelijken met de kaarten van Crypto.com als je bekend bent hiermee. Gebruikers van Swipe kunnen kiezen uit vier verschillende prepaidkaarten. Het verschil tussen de kaarten zit in het niveau van beloningen en voordelen. Dit wordt bepaald door het aantal SXP-tokens die je bereid bent gedurende minstens zes maanden in te zetten. Hoe meer SXP je inzet, hoe beter de beloningen die je met jouw kaart ervaart.

Nog een manier van geld verdienen, is meedoen aan verwijzingsprogramma’s. Door anderen over het product te vertellen, verdien je geld. Swipe card crypto

Voordelen Swipe kaart

De voordelen die je ervaart met je Swipe VSA-kaart hangt af van welke Swipe Visa-kaart je gekozen hebt. Er zijn vier verschillende prepaidkaarten waaruit je kunt kiezen namelijk Saffron, Sky, Steel en Slate. Saffron, vereist niet van gebruikers om SXP in te zetten, maar dat betekent dat je voor deze instapkaart minder beloond wordt. De kosten om deze kaart te krijgen, bedragen $ 25.

De Saffron kaarthouder ontvangt 1% cash terug op alle aankopen. Deze ontvang je in Bitcoin. Als je meedoet aan verwijzingen kun je een maximale beloning verdienen van $ 1.000.

De gebruiker die kiest voor de Sky prepaidkaart verkrijgt een cashback-beloningen tot 2%. Echter, om dit te kunnen ervaren moet je wel 300 SXP inzetten, zodat je toegang krijgt tot deze kaart.

De volgende kaart die je kunt kiezen, is de Swipe Steel-kaart. De kaart is voorzien van een chromen stijl en om deze aan te vragen, moet je als gebruiker 3.000 SXP inzetten. Het voordeel is dat je meer cashback verkrijgt op aankopen met deze kaart, tot wel 4%.

En dan heb je nog keuze uit de Slate-kaart, die de meeste voordelen en beloningen biedt. Bestedingen gedaan met deze kaart, leveren je als kaarthouder 5% op aan cashback-beloningen. Jouw inzet moet wel 30.000 SXP bedragen om toegang te krijgen tot deze prepaidkaart van Swipe.

Een algemeen voordeel van alle kaarten is dat je ook toegang hebt tot contant geld via geldautomaten. Je kunt ook extra kortingen verkrijgen voor specifieke, populaire apps zoals Amazon, Airbnb, Netflix, Spotify, Uber en meer. En hoe hoger de kaart die je hebt uitgekozen, des te meer van deze bedrijfsspecifieke voordelen je natuurlijk geniet.

Nadelen Swipe kaart

De Swipe Visa-kaarten brengen wel een belangrijk nadeel met zich mee, het SXP-token zelf van het Swipe netwerk. Je kunt met de kaarten verschillende mooie voordelen en beloningen ervaren. Maar het is wel verplicht om SXP in te zetten om de voordelen te verkrijgen. Dit baart wel zorgen om bepaalde redenen. Een van deze redenen is een scherpe daling van de prijs van SXP.

Hierdoor kan het zijn dat de behaalde beloningen niet opwegen tegen de geleden verliezen. Nog een reden is dat je SXP niet direct door kunt verkopen, nadat je de Swipe kaart hebt ontvangen. Want een voorwaarde voor het ontvangen van beloningen, is het vergrendelen van je SXP gedurende zes maanden. En ook om de Swipe kaart te kunnen ontvangen.

Je doet er toch goed aan voorzichtig te zijn met het vergrendelen van SXP-tokens. Geen toegang hebben tot je kapitaal voor 6 maanden, is relatief een lange periode. En dat heeft te maken met de fluctuaties in de prijs van cryptovaluta zo klein als SXP, waardoor je verliezen kunt lijden. Voor hetzelfde geldt dat SXP in waarde kan stijgen, waardoor je als gebruiker nog meer voordeel geniet. Je lijdt absoluut geen verlies maar je hebt nog meer voordeel. Meer dan alleen die van de kaarten en je kapitaal.

Op den duur heb je keuze uit vier soorten Swipe kaarten. Van alle vier biedt de Saffron kaart het minst voordeel terwijl de Slate-kaart de top kaart is met het meest voordeel. Saffron biedt toch wel een voordeel van dat je geen SXP hoeft in te zetten. Verder zijn de kosten voor iedere Swipe kaart aanvraag hetzelfde namelijk, $ 25. Daarom is onderzoek blangrijk, indien je werkelijk voordeel hebt aan het inzetten van je SXP-tokens.

Want je kunt grote verliezen lijden. Vooral als je kiest voor een Sky, Steel of Slate kaart. Maar SXP inzetten, zou je ook voordeel kunnen opleveren door prijsstijging. Zo kun je veel winst boeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *