Subway aandelen

Subway is een Amerikaanse fastfoodketen die zich heeft gespecialiseerd in het verkopen van sandwiches. Het leuke van Subway is dat een klant zelf de sandwich mag samenstellen. Geen zin in kaas? Geen probleem, dan kies je niet voor kaas en doe je er wat anders op.

Subway aandelen

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Subway verwachtingen – De toekomst van Subway

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Subway verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Subway

Het idee van Subway is in 1965 ontstaan door Fred DeLuca en Peter Buck. Fred DeLuca leende toen $1.000 van zijn vriend Peter Buck om een restaurant te beginnen met de naam “Pete’s Super Submarines”. In de jaren die volgde werden er meer restaurants geopend, maar de eerste echte Subway is in 1978 in Fresno, Californie opgericht. Het kostte meerdere jaren voordat Subway echt aansloeg. Pas in 1996 kwam de eerste Subway naar Europa, in Brighton, Verenigd Koninkrijk.

Op dit moment zijn er wereldwijd ruim 45.000 restaurants in 112 verschillende landen. Er zijn nu zelfs meer Subway restaurants dan dat er McDonald’s zijn. Subway groeit nog steeds erg hard en de succesformule wordt door miljoenen mensen met veel plezier opgegeten.

In Nederland zijn er op dit moment 189 verschillende Subway’s. Het is de bedoeling om dit aantal de komende jaren alleen maar verder te laten toenemen. Dit zal de omzet en de winst ten goede komen. De portemonnee van de huidige eigenaren wordt op deze manier in ieder geval goed gespekt. Bekijk ook de onderstaande video over hoe een perfecte Subway kan worden gemaakt.

Subway aandelen kopen?

Meer weten over de financiële situatie van Subway? Neem dan eens een kijkje op de website van subway. Met name het gedeelte over ons kan goed zijn om als belegger door te nemen. Helaas is het op dit moment nog wel zo dat Subway een private onderneming is. We moeten als beleggers dus nog wel even geduld hebben voordat er een mogelijke Subway beursgang gaat plaatsvinden. De ervaring leert echter dat grote multinationals uiteindelijk vrijwel altijd naar de beurs gaan. We houden u op de hoogte!

Het kan ondertussen trouwens geen kwaad om u eens goed te verdiepen in de beste manieren waarop u een bedrijf kunt analyseren. Lees eens onze artikelen over technische analyse en fundamentele analyse door. Ze zorgen ervoor dat u weet hoe u een bedrijf zoals Subway zonder problemen juist kunt taxeren.

 

Subway aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Subway? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Subway koers, de verwachtingen en toekomst van Subway en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Subway aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Subway aandelen. Als je Subway aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

 

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Subway aandeel te kopen.

Subway kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Subway aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Subway en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Subway. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Subway kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Subway aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.