Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Southwest Airlines aandelen

Southwest Airlines Co, beter bekend als Southwest Airlines, is gevestigd in Verenigde Staten aan PO Box 36611, 2702 Love Field Dr, 75235-1611, te Dallas. De CEO van het bedrijf is Gary Kelly.

 

Het Southwest Airlines Co-aandeel had op 26-01-2023 een openingskoers van $36,00, de hoogste koers was $36,35 en de laagste koers was $34,82. De slotkoers was $35,70 en is daarmee met 3,17% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Southwest Airlines cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Southwest Airlines-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Southwest Airlines kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Southwest Airlines aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Southwest Airlines? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Southwest Airlines-koers, de verwachtingen en toekomst van Southwest Airlines en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Southwest Airlines-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Southwest Airlines-aandelen. Als je het Southwest Airlines-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Southwest Airlines Koers - Wat is de waarde van aandelen Southwest Airlines

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Southwest Airlines was. The stock Southwest Airlines can be found of the abbreviation of the exchange is LUV.

Beurskoers Southwest Airlines | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Southwest Airlines verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

SOUTHWEST AIRLINES verwachtingen – De toekomst van SOUTHWEST AIRLINES 

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen. 

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de SOUTHWEST AIRLINES verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Wat is Southwest Airlines?

Southwest Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij van Amerikaanse binnenlandse passagiers en heeft bijna een halve eeuw achtereenvolgende winstgevende jaren achter de rug te midden van de ups en downs van de luchtvaartindustrie. De luchtvaartmaatschappij maakt gebruik van één vliegtuigtype, de Boeing 737, en biedt wie het eerst komt, het eerst maalt. Door vast te houden aan wat heeft gewerkt, heeft het bedrijf zijn low-cost, no-nonsense en geen-gereserveerde stoelen-benadering voor vliegreizen door Noord-Amerika, Mexico en het Caribisch gebied uitgebreid naar meer dan 100 bestemmingen. De vloot van Southwest telt ongeveer 745 Boeing 737's.

Wat gaat Southwest Airlines doen in de toekomst?

Vanaf de eerste vluchten op 18 juni 1971 luidde Southwest Airlines een tijdperk in van ongekende betaalbaarheid in vliegreizen, door het Amerikaanse ministerie van Transport omschreven als "The Southwest Effect", een verlaging van de tarieven en een toename van het passagiersverkeer waar de luchtvaartmaatschappij ook bedient. Met tientallen opeenvolgende jaren van winstgevendheid is Southwest een van de meest geëerde luchtvaartmaatschappijen ter wereld, bekend om zijn drievoudige bottom-line-aanpak die bijdraagt aan de prestaties en productiviteit van de luchtvaartmaatschappij, het belang van zijn mensen en de gemeenschappen die ze bedienen, en een algemene toewijding aan efficiëntie en de planeet.

Boeing

De in Dallas Love Field (DAL) gevestigde low-cost maatschappij bestelde in 2021 honderd Boeing 737 MAX-vliegtuigen en 155 opties voor het vliegtuigtype. Volgens de aankondiging zou de deal het totale orderboek van Southwest Airlines (LUV) opleveren tot meer dan 600 vliegtuigen, inclusief opties. Naast de bestelling van vliegtuigen, zal de luchtvaartmaatschappij ook het gebruik van de digitale oplossingen van Boeing uitbreiden ter ondersteuning van haar 737 MAX-vloot, inclusief Airplane Health Management, Maintenance Performance Toolbox en digitale navigatie-kaarttools, aldus het persbericht van de fabrikant.

Covid

We hebben allemaal gehoord over de enorme klap die de luchtvaartindustrie is toegebracht als gevolg van de COVID-19 pandemie, waarbij veel landen in lockdown zaten, internationale grenzen zijn gesloten en verschillende reisbeperkingen over de hele wereld van kracht zijn. Flight-data-analysebedrijf OAG Aviation Worldwide Limited volgt de impact van de Coronavirus-epidemie op de luchtvaartcapaciteit sinds het begin van 2020. Hoewel alle luchtvaartmaatschappijen vluchten hebben geannuleerd, bepaalde routes hebben afgebroken en hun totale capaciteit hebben verminderd, zijn sommigen doorgegaan met het gebruik van meer passagiers vluchten dan andere, waardoor eerdere ranglijsten tussen 's werelds toonaangevende luchtvaartmaatschappijen opschudden.

Wat kunnen we verwachten van de Southwest Airlines aandelen?

De branchepositie van Southwest Airlines Co. als het leidende goedkope commerciële luchtvaartbedrijf is het resultaat van het volgen van een missie en een visie die gericht zijn op de dominante concurrentiepositie in de wereldwijde industrie. De onderneming heeft een geschiedenis van expansie waarbij kostenminimalisatie een kernfactor is in het beheer van de luchtvaartactiviteiten. De bedrijfsmissie van Southwest vertegenwoordigt zakelijke strategische doelstellingen die streven naar leiderschap in termen van klantervaring en relaties, evenals de benadering van het bedrijf op het gebied van human resource management.

Deze factoren hebben aanzienlijke gevolgen voor de marketingstrategieën van het bedrijf, met betrekking tot hoe het bedrijf zichzelf presenteert als een praktisch alternatief voor andere grote luchtvaartmaatschappijen. Aan de andere kant richt de bedrijfsvisie van Southwest zich op internationaal leiderschap en onthult strategische planning voor verdere uitbreiding van de activiteiten. De visie en de missie zijn primaire leidende principes die de strategieën van Southwest vormen om te groeien en nieuwe kansen te verkennen op de wereldwijde commerciële luchtvaartmarkt.

Southwest Airlines aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Southwest Airlines-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Southwest Airlines-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie