Snowworld aandelen

Snowworld kennen we natuurlijk vooral als de indoor skibaan in Landgraaf, die jaarlijks veel Nederlanders helpt met het voorbereiden op de wintersport. Het bedrijf merkt de laatste jaren echter ook dat er steeds meer buitenlandse toeristen naar de hal komen, om daar de sneeuw te ervaren of voor het eerst op ski’s te staan. Het is deze buitenlandse interesse die ertoe heeft geleid dat Snowworld van plan is om internationaal uit te gaan breiden. Het bedrijf heft een beursgang gebruikt om geld op te halen en daarmee verder uit te kunnen groeien.

Snowworld

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Snowworld verwachtingen – De toekomst van Snowworld

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Snowworld verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Indoor skibaan

Snowworld is een indoor skibaan, maar wil er graag voor gaan zorgen dat het mogelijk is om op tal van bijzondere locaties de sneeuw in te stappen. In Nederland draait Snowworld met een prima resultaat, wat de eigenaar het vertrouwen geeft dat dit ook over de grens mogelijk moet zijn. In Nederland heeft het bedrijf immers te maken met verschillende concurrenten, iets waar in het buitenland veel minder sprake van is. Wat dat betreft heeft de beursgang van Snowworld ervoor gezorgd dat er een interessant nieuw aandeel is ontstaan.

Uitbreiden naar grote steden

Analisten en ingewijden geven aan dat Snowworld onder andere van plan is om uit te breiden naar steden als Parijs en Barcelona. Als Nederlanders zullen we de skibaan in de grote buitenlandse steden wellicht links laten liggen, maar over de grens zal het een behoorlijk interessante attractie worden. Het bedrijf heeft met de aandelen ongeveer €7,5 miljoen opgehaald. Dit is voldoende om een uitbreiding mogelijk te maken en er daarmee voor te zorgen dat Snowworld ook over de grens hoge ogen kan gooien en verder kan werken aan een uitbreiding van het imperium.

De aandelen van Snowworld

Na de beursgang van Snowworld, zijn de aandelen behoorlijk gedaald. Op het hoogste punt stonden de aandelen op €20,41. De aandelen zijn in de loop van februari 2014 flink gedaald, tot ongeveer €8,-. Het is als belegger dus zeker niet rendabel geweest om direct mee te hebben gedaan met de beursgang.

Wellicht vindt u het nu interesstant om in te stappen en te kijken hoe deze aandelen zich zullen gaan ontwikkelen! Snowworld heeft grootste plannen en wil er graag voor zorgen dat het ook internationaal een leidende rol kan gaan spelen. Tot op dat moment zijn het de aandelen die er samen met de skihal in Landgraaf voor moeten zorgen dat er voldoende kapitaal beschikbaar zal zijn om de uitbreidingen mogelijk te maken.

 

Snowworld aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

9,1Meer informatie
8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Snowworld? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Snowworld koers, de verwachtingen en toekomst van Snowworld en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Snowworld aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Snowworld aandelen. Als je Snowworld aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Snowworld – Wat is de waarde van aandelen Snowworld?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Snowworld kost. Het aandeel Snowworld is te vinden op de Snowworld , de afkorting op de beurs is Snowworld.

 

 

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Snowworld aandeel te kopen.

Snowworld kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Snowworld aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Snowworld en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Snowworld. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Snowworld kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

9,1Meer informatie
8,6Meer informatie

Snowworld aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.