Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

SnowWorld aandelen

Snowworld kennen we natuurlijk vooral als de indoor skibaan in Landgraaf, die jaarlijks veel Nederlanders helpt met het voorbereiden op de wintersport. Het bedrijf merkt de laatste jaren echter ook dat er steeds meer buitenlandse toeristen naar de hal komen, om daar de sneeuw te ervaren of voor het eerst op ski’s te staan. Het is deze buitenlandse interesse die ertoe heeft geleid dat Snowworld van plan is om internationaal uit te gaan breiden. Het bedrijf heft een beursgang gebruikt om geld op te halen en daarmee verder uit te kunnen groeien.

 

Het SnowWorld N.V-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van €10,70, de hoogste koers was €11,00 en de laagste koers was €10,70. De slotkoers was €11,00 en is daarmee met 4,76% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Inhoudsopgave

SnowWorld cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de SnowWorld-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

SnowWorld kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het SnowWorld aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in SnowWorld? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de SnowWorld-koers, de verwachtingen en toekomst van SnowWorld en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in SnowWorld-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in SnowWorld-aandelen. Als je het SnowWorld-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

SnowWorld Koers - Wat is de waarde van aandelen SnowWorld

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange SnowWorld was. The stock SnowWorld can be found of the abbreviation of the exchange is SNOW.

Beurskoers SnowWorld | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een SnowWorld verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Indoor skibaan

Snowworld is een indoor skibaan, maar wil er graag voor gaan zorgen dat het mogelijk is om op tal van bijzondere locaties de sneeuw in te stappen. In Nederland draait Snowworld met een prima resultaat, wat de eigenaar het vertrouwen geeft dat dit ook over de grens mogelijk moet zijn. In Nederland heeft het bedrijf immers te maken met verschillende concurrenten, iets waar in het buitenland veel minder sprake van is. Wat dat betreft heeft de beursgang van Snowworld ervoor gezorgd dat er een interessant nieuw aandeel is ontstaan.

Uitbreiden naar grote steden

Analisten en ingewijden geven aan dat Snowworld onder andere van plan is om uit te breiden naar steden als Parijs en Barcelona. Als Nederlanders zullen we de skibaan in de grote buitenlandse steden wellicht links laten liggen, maar over de grens zal het een behoorlijk interessante attractie worden. Het bedrijf heeft met de aandelen ongeveer €7,5 miljoen opgehaald. Dit is voldoende om een uitbreiding mogelijk te maken en er daarmee voor te zorgen dat Snowworld ook over de grens hoge ogen kan gooien en verder kan werken aan een uitbreiding van het imperium.

De aandelen van Snowworld

Na de beursgang van Snowworld, zijn de aandelen behoorlijk gedaald. Op het hoogste punt stonden de aandelen op €20,41. De aandelen zijn in de loop van februari 2014 flink gedaald, tot ongeveer €8,-. Het is als belegger dus zeker niet rendabel geweest om direct mee te hebben gedaan met de beursgang.

Wellicht vindt u het nu interesstant om in te stappen en te kijken hoe deze aandelen zich zullen gaan ontwikkelen! Snowworld heeft grootste plannen en wil er graag voor zorgen dat het ook internationaal een leidende rol kan gaan spelen. Tot op dat moment zijn het de aandelen die er samen met de skihal in Landgraaf voor moeten zorgen dat er voldoende kapitaal beschikbaar zal zijn om de uitbreidingen mogelijk te maken.

SnowWorld aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de SnowWorld-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste SnowWorld-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie