Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Slack Technologies aandelen

Slack Technologies Inc, beter bekend als Slack Technologies, is gevestigd in Verenigde Staten aan 500 Howard St, 94105, te San Francisco. Er werken 1.664 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd.

 

Het Slack Technologies Inc-aandeel had op 20-07-2021 een openingskoers van $45,16, de hoogste koers was $45,64 en de laagste koers was $45,06. De slotkoers was $45,20 en is daarmee met 0,09% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Slack Technologies cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Slack Technologies-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Slack Technologies kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Slack Technologies aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Slack Technologies? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Slack Technologies-koers, de verwachtingen en toekomst van Slack Technologies en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Slack Technologies-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Slack Technologies-aandelen. Als je het Slack Technologies-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Slack Technologies Koers - Wat is de waarde van aandelen Slack Technologies

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Slack Technologies was. The stock Slack Technologies can be found of the abbreviation of the exchange is WORK.

Beurskoers Slack Technologies | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Slack Technologies verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is Slack?

Slack Technologies, Inc. exploiteert een softwareplatform voor bedrijfstechnologie dat mensen, applicaties en gegevens samenbrengt en zijn aanbod verkoopt onder een software-as-a-service-model. Het bedrijf biedt Slack aan, een teamcommunicatietool die bestaat uit een reeks open, gedocumenteerde API's (Application Programming Interface), ontwikkelaarstools en een App Directory met apps die aan de richtlijnen voldoen. Organisaties op Slack gebruiken het platform om interne applicaties en integraties te creëren, variërend van eenvoudige meldingen tot complexe interne workflows. Externe ontwikkelaars bouwen integraties en applicaties die het voor hun bestaande klanten gemakkelijker maken om met hun producten om te gaan en om nieuwe klanten te vinden. Slack is een laag van de bedrijfstechnologie, waar mensen samenwerken om al hun andere softwaretools en services te verbinden en de informatie te vinden die ze nodig hebben

Wat gaat Slack doen in de toekomst?

Als je voor een bedrijf werkt dat groot genoeg is, of voor een organisatie met externe medewerkers of freelancers, is de kans groot dat je op een gegeven moment wordt gevraagd om bij Slack te komen werken. Wat begon als een intern chatprogramma voor één bedrijf, is uitgegroeid tot het primaire communicatie- en workflow platform voor bedrijven, non-profitorganisaties en andere organisaties over de hele wereld.

  • Slack en Atlassian

Atlassian en Slack werken al jaren samen om rijke integraties te ontwikkelen, zoals de Slack-apps voor Jira, Halp, Confluence, Bitbucket en meer. Slack heeft de voordelen van hun eigen teams uit de eerste hand ervaren, maar ze wilden weten of diepere integraties ook hun eindgebruikers hielpen. Daarom werkten ze samen met Atlassian en technologieadviesbureau 451 Research, onderdeel van S&P Global Market Intelligence, om IT-leiders en praktijkmensen te ondervragen over de bedrijfsresultaten van het samen gebruiken van Slack en Atlassian.

  • Wetenschap

Als je wilt dat jouw ontwikkelteams code efficiënt verzenden en incidenten snel oplossen, moet je ze uitrusten met de beste tools in hun klasse. Maar tegenwoordig werken ontwikkelingsteams met meer tools, informatie en gedistribueerde collega's dan ooit tevoren en het constant wisselen van context kost tijd die kan worden besteed aan het leveren van waarde. Om het doel van een lean, ontwikkelmachine te bereiken, heb je een omgeving nodig waarin de juiste mensen kunnen werken met de informatie en tools die ze nodig hebben, precies op het moment dat ze die nodig hebben.

  • Innovatie

Engineering- en operationele teams staan onder grote druk om betere code op kortere tijdlijnen naar buiten te brengen, maar informatiesilo's en ongelijksoortige tools zorgen voor wrijving in het proces dat alles vertraagt. Zo heeft Slack de ingenieurs van Riot Games de snelheid en flexibiliteit gegeven om in contact te komen met de juiste mensen, informatie en tools op één centrale plek te hebben, waardoor ze kwaliteitscode sneller kunnen verzenden, incidenten in recordtijd kunnen uitzwermen en onderweg productief en betrokken kunnen blijven.

Wat kunnen we verwachten van de Slack aandelen?

Slack geeft aan dat ze leven volgens hun missie en het verbeteren van het arbeidsleven van mensen begint bij hun eigen bedrijf. Ze bouwen een platform en producten waarin ze geloven, een sterk, divers team van nieuwsgierige, creatieve mensen die het beste van hun leven willen maken en elkaar daarbij willen ondersteunen.

Slack Technologies aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Slack Technologies-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Slack Technologies-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie