Slack aandeel

Slack is een samenwerkingshub die de juiste mensen, informatie en hulpmiddelen bij elkaar brengt om werk gedaan te krijgen. Eigenlijk is het een zakelijk communicatieplatform. In een korte tijd is Slack miljarden dollars waard geworden.

Miljoenen mensen wereldwijd gebruiken Slack. En dat om teams te verbinden, systemen te verenigen en hun bedrijf vooruit te helpen. Het loopt uiteen van Fortune 100-bedrijven tot specifieke hoekmarkten. Slack bestaat pas zes jaar. Dat beloofd veel goeds! Hieronder vertellen we u o.a. meer over de voordelen van de chatdienst.

Slack aandelen

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Slack verwachtingen – De toekomst van Slack

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Slack verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Van startup naar miljardenbedrijf

Slack is hét voorbeeld van een bedrijf dat als kleine startup begon en is uitgegroeid tot een groot miljardenbedrijf. Iets waar veel startups alleen maar van kunnen dromen. Met de oprichting van Slack in 2013 meldden 8.000 klanten zich aan. En dat binnen één dag. Het beloofde veel goeds. En terecht, want na een jaar investeerde o.a. Google en Andreessen Horowitz een ruime 40 miljoen dollar in het bedrijf. De populariteit en de waarde van Slack schoot daarmee wederom flink omhoog.

Slack’s geheim

Veel grote techbedrijven, waaronder Adobe en Facebook, gebruiken Slack. Wat is het grote geheim van deze samenwerkingshub? Hoewel u dat wellicht verwacht, zit het niet direct in de innovatie. Wat dan wel? Eerder een heel goed idee van vroeger naar het nu vertalen. Zo brengt Slack alle communicatie in een bedrijf, samen op één plek. En die is overzichtelijk en doorzoekbaar. Simpel gezegd gaat het om een uit de kluiten gewassen chatprogramma dat de samenwerking in bedrijven flink kan verbeteren. En dat willen veel bedrijven maar al te graag.

Voordelen Slack

Slack heeft de mogelijkheid om zonder problemen zowel privé als groepsgesprekken te voeren. Evenals bestanden uit te wisselen en taken te verdelen. Slack is te gebruiken op een groot aantal apparaten (ook mobiel) en zorgt ervoor dat de gebruiker altijd en overal productief kan zijn. De Android app werkt overzichtelijk en soepel. Het heeft o.a. de mogelijkheid om (zelfgekozen) notificaties te sturen. Slack werkt bovendien samen met veel verschillende tools, waaronder Twitter en Dropbox.

Enkele feiten

Slack is gratis te gebruiken. Tegen betaling worden extra functionaliteiten toegevoegd. Waar moet u dan zoal aan denken? Bijvoorbeeld aan een onbeperkte chathistorie, uitgebreide statistieken en oneindig veel integraties van andere diensten. Het aantal dagelijkse actieve gebruikers is inmiddels meer dan 10 miljoen. In vergelijking met augustus vorig jaar is dat een stijging van 2 miljoen. Er zijn meer dan 85.000 betaalde klanten. Van de Fortune 100 gebruiken er maar liefst 65 Slack. En meer dan 150 landen hebben dagelijks actieve gebruikers in de samenwerkingshub. Al met al hele mooie cijfers.

Slack beursgang

Begin dit jaar heeft de bedrijfschatdienst zich voor een beursintroductie gemeld bij de Amerikaanse beurstoezichthouder SEC (Securities and Exchange Commission). Over een mogelijke beursgang van Slack werd al langer gespeculeerd, die gepland zou staan voor het eerste kwartaal van dit jaar. Om precies te zijn werkt de populaire chatapp al sinds 2017 aan een beursgang. In september vorig jaar is al gesproken over een op te halen beurswaarde van meer dan 7 miljard dollar. Laten we wel zijn, de beursgang van Slack zal een van de grootste zijn in de recente geschiedenis van techbedrijven.

Direct listing

Naar verwachting gaat Slack bij de beursgang voor een zogeheten direct listing. In dit geval worden de aandelen direct (zonder tussenkomst van een bank) verkocht op de beurs. En dat zonder een uitgangsprijs. Hoewel het een vrij onconventionele manier voor een beursgang is, hoeven er geen bedragen aan de bank betaald te worden. Toch is het wel degelijk risicovoller, aangezien alle logistieke processen door Slack zelf doorlopen moeten worden. Daarbij is het direct onderhevig aan de volatiele aandelenmarkt. Het enige grote techbedrijf dat voor deze optie koos bij een beursgang is Spotify Technology.

Opkomst zakelijke markt

Het communicatieplatform wil dit jaar de kas stevig gaan spekken om de concurrenten te lijf te kunnen gaan. Niet verrassend want er is sprake van een aanzienlijke groei voor het bedrijf. Er komen steeds meer Slack gebruikers bij. Vooral op de zakelijke markt is het platform flink in opkomst. Dit programma biedt bedrijven de mogelijkheid om de werknemers een platform te bieden voor real-time messenging. Het besparen van tijd, het delen van documenten en het voorkomen van onnodige vergaderingen zijn de belangrijkste voordelen van Slack.

Instappen groeiende IT-wereld

Nu u het bovenstaande hebt gelezen, begrijpt u vast dat het kopen van Slack aandelen interessant kan zijn. De verwachtingen zijn erg positief. Het geeft ook de particuliere beleggers kansen om een mooi rendement te behalen. En daarbij biedt Slack een mooie mogelijkheid om in te stappen in de groeiende IT-wereld. Er gaat enorm veel geld om in deze sector. Het mag duidelijk zijn dat 2019 in ieder geval een spannend jaar gaat worden. Goed om te weten: naast Slack willen ook Lyft en Uber naar de beurs. Het is dus verstandig om ook die bedrijven in de gaten te houden.  

Beleggen in Slack

Wanneer u wilt starten met beleggen, raden wij u de CFD-broker Plus500 aan. Deze betrouwbare online broker maakt het mogelijk om in allerlei aandelen, grondstoffen, obligaties, indexen et cetera te handelen. En het mooie is, dat kan al met een bedrag van 100 euro. Meer geld inleggen kan natuurlijk ook. Onthoud wel dat u alleen moet beleggen met geld wat u kunt missen. Maak altijd gebruik van zowel de technische als de fundamentele analyse om op verstandige wijze te handelen op de beurs. Zo voorkomt u dat u behoort tot de 80,5% mensen die geld verliest. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Slack.

 

Slack aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Slack? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Slack koers, de verwachtingen en toekomst van Slack en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Slack aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Slack aandelen. Als je Slack aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Slack– Wat is de waarde van aandelen Slack?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Slack kost. Het aandeel Slack is te vinden op de Slack, de afkorting op de beurs is Slack.

 

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Slack aandeel te kopen.

Slack kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Slack aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Slack en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Slack. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Slack kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Slack aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.