4.5/5

Grootste exchange & enorm aanbod cryptocurrency.

SKALE verwachting

SKALE KoersLaagste prijs 24 uurHoogste prijs 24 uurAll time high SKLVerschil sinds start
$0,03$0,03$0,03$1,22stijging van 14,15%

SKALE rankt momenteel 216 op de totale cryptocurrency markt en SKALE heeft sinds de start stijging van 14,15% behaald.

Voor een crypto project als SKALE is het altijd belangrijk om te kijken naar de toekomst, omdat je de potentiële verwachting ervan wellicht hieruit kan afleiden. In dit artikel zullen we daarom wat verder ingaan op de SKALE verwachting voor 2023 (en verder in de toekomst).

Inhoudsopgave

SKALE KoersLaagste prijs 24 uurHoogste prijs 24 uurAll time high SKLVerschil sinds start
$0,03$0,03$0,03$1,22stijging van 14,15%

Huidige koers SKALE | Wat heeft voor de prijsstijging gezorgd?

De koers van een cryptomunt verandert door ontwikkelingen op de cryptocurrency markt. Een munt kan stijgen naarmate er meer en meer vertrouwen in cryptocurrency als een alternatieve investering komt. Uiteraard speelt ook de huidige situatie in de economie mee.

Vaak worden er continue nieuwe updates doorgevoerd of worden er nieuwe samenwerkingen binnengehaald. Het blockchain project biedt steeds meer toegevoegde waarde aan het ecosysteem van crypto, waardoor steeds meer bedrijven en personen hier gebruik van willen maken.

Over het algemeen geldt dat een grotere vraag naar een cryptomunt, de prijs vaak stijgt. Als het SKALE project succesvol is en er vertrouwen is vanuit investeerders,kan dat van positieve invloed zijn op de koers van de cryptocurrency.

Lees hieronder verder over de SKALE verwachtingen voor 2023.

De koersverwachting van SKALE | Korte termijn

Het is altijd een lastig om de SKALE koersverwachting voor 2023 te voorspellen. Cryptocurrencies zijn namelijk een stuk volatieler dan aandelen, mede doordat het nog wat meer in de kinderschoenen staat.

Een echte voorspelling van SKALE doen is vrijwel onmogelijk. Het is daarom een beter idee om te kijken naar wat het blockchain project van plan is dit jaar en op de lange termijn. Een goede manier hiervoor is om naar de roadmap van SKALE te kijken, de roadmap is de lijst van updates die er gepland zijn en nieuwe ontwikkelingen zullen betekenen.

Kijk dus of er voor SKALE veel positieve ontwikkelingen voor dit jaar gepland staan. Wat is de visie van het team achter SKALE en wat het hoopt dit jaar te bereiken. Nieuwe ontwikkelingen betekent natuurlijk niet altijd een directe prijsinvloed, maar op de lange termijn hopelijk wel.

Hoe meer mensen gebruik gaan maken van SKALE, hoe meer invloed dit mogelijk heeft op de prijs.

SKALE toekomst verwachting | Wat gaat SKALE doen in 2023 – 2025?

Zoals eerder al genoemd, kunnen we helaas niet aangeven wat de precieze SKALE verwachting is op korte termijn. En nog minder voor op de lange termijn. Crypto blijft volatiel en in 5 jaar kan veel gebeuren! De SKALE verwachtingen voor de periode t/m 2025 zijn dus eigenlijk nog niet te voorspellen nu.

Dus,hoe weet ik of SKALE een goede investering zal zijn voor 2023?

Het is altijd goed om naar het laatste SKALE nieuws te kijken. Dit geeft een goed idee wat er allemaal gaande is en waaraan wordt gewerkt.

Op korte termijn kan een prijs altijd wat onstabieler zijn, maar op de lange termijn hoeft dat niet altijd zo te zijn. De verwachtingen voor SKALE zijn dus moeilijk te bepalen.

Voor elke investering die je aangaat, blijft het altijd het verstandigst om je eerst meer in te lezen over het project en te kijken waar het allemaal mee bezig is zodat je een goede keuze kan maken voor de lange termijn. Als (potentiële) investeerder kun je altijd goed kijken naar de roadmap van het project en je zo inlezen wat de plannen voor de komende jaren zijn.

SKALE nieuws | Blijf op de hoogte

Wij updaten regelmatig onze website voor het laatste SKALE nieuws. Wij proberen hier altijd de laatste ontwikkelingen te benoemen, zowel positief als negatief. Houd daarom deze pagina goed in de gaten.

SKALE kopen – De goedkoopste exchanges om SKALE te kopen

Besloten dat je wil inspelen op de prijsverwachting van SKALE en de actuele SKALE prijs? Dan kun je dit het beste doen via een goede broker. Hieronder vind je een lijst van de beste exchanges om gebruik van te maken. Via deze platformen kun je eenvoudig SKALE kopen & verkopen, al binnen enkele minuten nadat je een account hebt aangemaakt.

Meer informatieVoordelenRatingAantal cryptocurrenciesAanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf9.5 178 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Gemakkelijk en veilig crypto kopen, Start & ontvang €10 aan Bitcoin!9.2 180 Coinmerce
Binance Binance Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart9.5 359 Binance
FTX Exchange FTX Exchange FTX platform; verschillende opties voor beleggers, en een mobiele app voor IOS en Android8,9 246 FTX Exchange
Kucoin Kucoin Veel gebruikte exchange wereldwijd.8.7 736 Kucoin