Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Sirius XM Holdings aandelen

Sirius XM Holdings Inc, beter bekend als Sirius XM Holdings, is gevestigd in Verenigde Staten aan 1290 Avenue of the Americas Fl 11, 10104-0051, te New York. Er werken 4.534 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd. De CEO van het bedrijf is James Meyer.

 

Het Sirius XM Holdings Inc-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van $5,62, de hoogste koers was $5,67 en de laagste koers was $5,26. De slotkoers was $5,30 en is daarmee met 9,56% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Sirius XM Holdings cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Sirius XM Holdings-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Sirius XM Holdings kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Sirius XM Holdings aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Sirius XM Holdings? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Sirius XM Holdings-koers, de verwachtingen en toekomst van Sirius XM Holdings en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Sirius XM Holdings-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Sirius XM Holdings-aandelen. Als je het Sirius XM Holdings-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Sirius XM Holdings Koers - Wat is de waarde van aandelen Sirius XM Holdings

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Sirius XM Holdings was. The stock Sirius XM Holdings can be found of the abbreviation of the exchange is SIRI.

Beurskoers Sirius XM Holdings | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Sirius XM Holdings verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

SIRIUS XM verwachtingen – De toekomst van SIRIUS XM 

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen. 

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de SIRIUS XM verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Wat is SiriusXM?

Sirius XM Holdings Inc. (NASDAQ: SIRI) is het toonaangevende audio-entertainmentbedrijf in Noord-Amerika. Het satelliet- en streamingaudioplatform van SiriusXM is de thuisbasis van de twee exclusieve kanalen van Howard Stern. De reclamevrije, samengestelde muziekkanalen vertegenwoordigen vele decennia en genres, van rock tot pop, country, hiphop, klassiek, latin, elektronische dans, jazz, heavy metal en meer. De programmering van SiriusXM omvat nieuws van gerespecteerde nationale verkooppunten en een breed scala aan diepgaande gesprekken, komedies en entertainment.

SiriusXM is de ultieme bestemming voor sportfans en biedt luisteraars live games, evenementen, nieuws, analyse en opinie voor alle grote professionele sporten, fulltime kanalen voor topsportconferenties op hogescholen en programmering die andere sporten omvat, zoals autosport, golf, voetbal, en meer. SiriusXM is ook de thuisbasis van exclusieve en populaire podcasts, waaronder veel originele SiriusXM-series en een zorgvuldig samengestelde selectie van podcasts van toonaangevende makers en providers.

Wat gaat SiriusXM doen in de toekomst?

SiriusXM biedt unieke programmering en inhoud op de door abonnementen en digitale advertenties ondersteunde audioplatforms van het bedrijf. De platforms van SiriusXM bereiken gezamenlijk meer dan 150 miljoen luisteraars in alle categorieën digitale audio, muziek, sport, spraak en podcasts, het grootste bereik van alle digitale audioproviders in Noord-Amerika.

Audio-entertainment

Via Pandora, Stitcher en Simplecast, verschillende platforms is SiriusXM in staat om merken te verbinden met de grootste advertentie-ondersteunde marktplaats voor streaming audio in het land. SiriusXM is ook een minderheidsinvesteerder in SoundCloud, 's werelds grootste open audioplatform.

Naast zijn audio-entertainmentactiviteiten biedt SiriusXM verbonden autodiensten aan autofabrikanten. SiriusXM Connected Vehicle Services biedt klanten toegang tot een reeks veiligheids-, beveiligings- en gemaksdiensten, waaronder automatische crashmelding, hulp bij het bergen van gestolen voertuigen, verbeterde pechhulp en stapsgewijze navigatie, en ontwikkelt oplossingen voor in-vehicle commerce.

Visa en SiruisXM

Visa en SiriusXM werken samen om de toekomst van handel in voertuigen te versnellen.

SiriusXM wil Visa-accounthouders in staat stellen koffie, gas, parkeren, bioscoopkaartjes en meer in de auto te betalen. Het is de eerste samenwerking tussen 's werelds leider op het gebied van digitale betalingen en de algemeen aanvaarde aanbieder van verbonden autodiensten in Noord-Amerika.

Aandelen

Sirius XM aandelen zijn vernietigd tijdens de Covid-19 pandemie, met aandelen die enorm zijn gedaald omdat verminderde consumentenmobiliteit, we pendelen niet meer naar het werk, heeft geleid tot hogere dan normaal abonneeverloop bij het premium radiobedrijf in de afgelopen maanden.

Wat kunnen we verwachten van de SiriusXM aandelen?

Sirius XM heeft een sterke waarde op lange termijn in de entertainmentwereld in de auto. Sommigen hebben bepaald dat de opkomst van Spotify het einde betekent van Sirius XM. Maar de laatste biedt een voldoende gedifferentieerde waarde in termen van muziekontdekking en ingebouwde connectiviteit met de meeste auto-OEM's.

Het platform is blijven groeien met een cadans van ongeveer honderdduizenden nieuwe abonnees per kwartaal. Sirius XM en Spotify kunnen dus naast elkaar bestaan, waarbij de eerste wordt gebruikt voor audio in de auto en de laatste wordt gebruikt voor audio in bijna alle andere situaties.

Ondertussen doet Sirius XM er alles aan om de markt voor entertainment in voertuigen te domineren. Het bedrijf breidt zijn content portfolio uit, vergroot zijn ingebouwde voertuigverbindingen en lanceert een nieuw platform genaamd 360L.

Kortom, Sirius XM zal op de lange termijn slagen, en SIRI-aandelen zullen hoger in rekening worden gebracht, zolang de automarkt herstelt en de consumentenmobiliteit weer normaal wordt.

Sirius XM Holdings aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Sirius XM Holdings-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Sirius XM Holdings-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.