Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

SBM Offshore aandelen

SBM Offshore N.V, beter bekend als SBM Offshore, is gevestigd in Nederland aan Evert van de Beekstraat 1-77, 1118 CL, te Schiphol. De CEO van het bedrijf is Bruno Chabas.

 

Het SBM Offshore N.V-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van €15,12, de hoogste koers was €15,20 en de laagste koers was €14,97. De slotkoers was €15,06 en is daarmee met 0,43% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

SBM Offshore cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de SBM Offshore-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

SBM Offshore kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het SBM Offshore aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in SBM Offshore? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de SBM Offshore-koers, de verwachtingen en toekomst van SBM Offshore en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in SBM Offshore-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in SBM Offshore-aandelen. Als je het SBM Offshore-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

SBM Offshore Koers - Wat is de waarde van aandelen SBM Offshore

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange SBM Offshore was. The stock SBM Offshore can be found of the abbreviation of the exchange is SBMO.

Beurskoers SBM Offshore | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een SBM Offshore verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

SBM Offshore verwachtingen – De toekomst van SBM Offshore

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de SBM Offshore verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over SBM Offshore

SBM offshore aandelenSBM Offshore N.V. is opgericht in 1965 door een fusie tussen verschillende Nederlandse scheepswerven. SBM staat eigenlijk voor Single Buoy Mooring Inc. SBM Offshore richt zich op de productie van installaties voor de productie en opslag van olie- en gasproducten. Bij SBM Offshore werken ongeveer 7.500 werknemers en deze beschikken over specialistische kennis.

SBM beschikt over FPSO’s. Dit zijn omgebouwde olietankers die op volle zee worden afgemeerd en geproduceerde olie opslaan tot een shuttletanker de olie afvoert. Deze FPSO’s kunnen vervolgens worden verhuurd. De leasefloot van SBM is de grootste ter wereld en deze levert een mooie kasstroom.

SBM Offshore aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de SBM Offshore-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste SBM Offshore-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie