Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Sap SE aandelen

Sap SE is gevestigd in Duitsland aan Dietmar-Hopp-Allee 16, 69190, te Walldorf.

 

Het Sap SE-aandeel had op 12-05-2021 een openingskoers van $136,19, de hoogste koers was $137,14 en de laagste koers was $135,12. De slotkoers was $135,50 en is daarmee met 1,69% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Sap SE cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Sap SE-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Sap SE kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Sap SE-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Sap SE? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Sap SE-koers, de verwachtingen en toekomst van Sap SE en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Sap SE -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Sap SE-aandelen. Als je het Sap SE-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Sap SE Koers - Wat is de waarde van aandelen Sap SE?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Sap SE was. Het aandeel Sap SE is te vinden op de New York Stock Exchange Inc, de afkorting op de beurs is SAP.

Beurskoers Sap SE | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Sap SE verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

SAP verwachtingen – De toekomst van SAP

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen. Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de SAP verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Systeme, Anwendungen und Produkte

SAP staat voor de volgende Duitse vertaling: Systeme, Anwendungen und Produkte. In het Nederlands vertaald gaat het om systemen, applicaties en producten. Bij de oprichting stond het voor Systemanalyse und Programmentwicklung. In het Nederlands vertaald ging het toen nog om systeemanalyse en programma ontwikkeling. SAP helpt zowel het kleine, middelgrote en de grote bedrijven met het stroomlijnen van de bedrijfsvoering. Real time gegevens kunnen worden gebruikt om de klantentrends in het hele bedrijf te voorspellen. Met de oplossingen van SAP worden organisaties in staat gesteld om flinke efficiëntieverbeteringen te bereiken binnen de toeleveringsketens en de bedrijfsprocessen.

Innovatieve cultuur

Er wordt bij SAP een innovatieve cultuur omarmd binnen het hele bedrijf. Door een krachtig netwerk van onderling verbonden programma’s, worden alle dimensies bestreken van innovatie. Dit doen ze o.a. met het bekende research en development. Met SAP’s vlaggenschiptechnologie en productvernieuwingen, helpen ze de maatschappij om complexe problemen op te lossen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door SAP HANA. In 2016 sloegen SAP en Apple de handen ineen om krachtige native apps voor IPhone en iPad te combineren met de geavanceerde mogelijkheden van het SAP HANA-platform. In datzelfde jaar werd SAP het eerste multinationale technologiebedrijf dat het EDGE-certificaat kreeg. EDGE is de afkorting voor Economic Dividends voor Gender Equality.

Vandaag de dag

Vandaag de dag telt SAP meer dan 388.000 klanten in meer dan 180 verschillende landen. Er is een werknemersaantal van 91.000 mensen verspreid over meer dan 130 landen. Er zijn 150 miljoen abonnees in de gebruikers cloud. Wereldwijd zijn er meer dan 17.000 bedrijven die samenwerken met SAP. En daarnaast zijn er meer dan 100 innovatie- en ontwikkelingscentra van SAP. SAP heeft een duidelijk doel wat ze nastreven. Ze willen het leven van mensen verbeteren. Ze blijven innoveren om al hun klanten te helpen de maximale prestatie te leveren. Ofwel, het worden van een best-run bedrijf. SAP ontwikkeld allerlei oplossingen om deze innovatie te stimuleren, de gelijkheid te bevorderen en de kansen over verschillende grenzen en culturen te verspreiden. In samenwerking met de klanten en partners kunnen de industrieën getransformeerd worden. Ook kan de economie groeien en kunnen samenlevingen opgetrokken worden.

Sap SE aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Sap SE-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Sap SE-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie