Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Sap SE aandelen

Sap SE is gevestigd in Duitsland aan Dietmar-Hopp-Allee 16, 69190, te Walldorf.

 

Het Sap SE-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $107,16, de hoogste koers was $108,36 en de laagste koers was $106,55. De slotkoers was $107,82 en is daarmee met 0,05% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Sap SE cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Sap SE-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Sap SE kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Sap SE aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Sap SE? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Sap SE-koers, de verwachtingen en toekomst van Sap SE en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Sap SE-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Sap SE-aandelen. Als je het Sap SE-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Sap SE Koers - Wat is de waarde van aandelen Sap SE

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Sap SE was. The stock Sap SE can be found of the abbreviation of the exchange is SAP.

Beurskoers Sap SE | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Sap SE verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is SAP?

SAP is een in Duitsland gevestigd bedrijf dat bedrijfsapplicatiesoftware aanbiedt. Het bedrijf is actief in drie segmenten: het segment Applicaties, Technologie & Services, dat zich bezighoudt met de verkoop van softwarelicenties, abonnementen op zijn cloud applicaties en aanverwante diensten, voornamelijk ondersteunende diensten en diverse professionele diensten, evenals implementatie diensten van zijn softwareproducten en educatieve diensten over het gebruik van zijn producten. Het SAP Business Network-segment, dat zijn cloud gebaseerde samenwerkingsnetwerken en diensten met betrekking tot het SAP Business Network omvat, inclusief cloud toepassingen, professionele diensten en onderwijsdiensten, evenals het bedrijf dat het door SAP Ariba ontwikkelde cloud aanbod op de markt brengt en verkoopt, SAP Fieldglass en Concur, en het Customer Experience-segment, dat bestaat uit on-premise en cloudgebaseerde producten die frontofficefuncties uitvoeren voor de hele klantervaring.

Wat gaat SAP doen in de toekomst?

De visie van SAP is om de wereld beter te laten draaien en het leven van mensen te verbeteren. Hun missie is om elke klant te helpen een best-run bedrijf te worden. Ze doen dit door technologische innovaties te leveren die de uitdagingen van vandaag en morgen aanpakken zonder de bedrijfsactiviteiten van hun klanten te verstoren.

  • Gedreven door innovatie

SAP is continu geëvolueerd door over te stappen op een client-serverarchitectuur, een revolutie teweeg te brengen in gegevensbeheer met SAP HANA en ervaring te verbinden met operations. Het bedrijf van hun klanten toekomstbestendig te maken en systemen te bouwen die een basis vormen voor groei en innovatie, zit in hun DNA.

  • De toekomst van enterprise IT voor ogen houden

Hun klanten lossen de moeilijkste problemen ter wereld op. Ze kunnen jou voorzien van de infrastructuur om de wereld beter te laten draaien en het leven van mensen te verbeteren. Hun visie op de toekomst van bedrijfs-IT is eenvoudig: software moet hyper gepersonaliseerd en modulair van aard zijn en resultaatgerichte bedrijfsmodellen ondersteunen.

  • Ondersteuning voor nieuwe ondernemingen en technologieën

Om de transformatie op de lange termijn te stimuleren, scout de New Ventures and Technologies (NVT) -organisatie bij SAP problemen die over 5-10 jaar relevant zullen worden. Binnen NVT onderzoeken de SAP Innovation Center Network-teams de zakelijke impact van opkomende technologieën, en het SAP.iO Venture Studio-team identificeert commerciële kansen in het SAP-ecosysteem met als uiteindelijk doel het stimuleren van lange-termijn transformatie en het toekomstbestendig maken van SAP.

  • Co-innovatie van de klant

Het vermogen om te innoveren is cruciaal voor bedrijfsgroei. Het hoge tempo van SAP op technologie gebaseerde en onderling verbonden wereld vereist echter dat ze nauwer samenwerken dan ooit tevoren. Ze stellen hun klanten centraal om de grote problemen van morgen te identificeren, onvoorziene kansen te realiseren en concurrentievoordelen te creëren met behulp van technologie.

Wat kunnen we verwachten van de SAP aandelen?

Nu en samen met hun klanten en partners zullen ze opnieuw uitvinden hoe bedrijven lopen. SAP zal hun sterke kern uitbreiden, bestaande uit hun intelligente suite, hun Experience Management-oplossingen en hun Business Technology Platform. Ze zullen cloudoplossingen voor de industrie aanbieden, zodat bedrijven hun bedrijf naadloos kunnen runnen. Ze bouwen 's werelds grootste zakelijke netwerk, waardoor bedrijven snel kunnen reageren op snel veranderende omgevingen en vraag en aanbod kunnen verbinden over de grenzen van het bedrijf heen. En ze zullen oplossingen introduceren voor duurzaamheidsbeheer voor organisaties om hun ecologische voetafdruk te begrijpen en te minimaliseren.

Sap SE aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Sap SE-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Sap SE-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie