Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Caribbean Group aandelen

Royal Caribbean Group, beter bekend als Caribbean Group, is gevestigd in Verenigde Staten aan 1050 Caribbean Way, 33132-2028, te Miami. De CEO van het bedrijf is Richard Fain.

 

Het Royal Caribbean Group-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $59,34, de hoogste koers was $60,31 en de laagste koers was $59,07. De slotkoers was $59,68 en is daarmee met 0,57% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Caribbean Group cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Caribbean Group-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Caribbean Group kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Caribbean Group aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Caribbean Group? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Caribbean Group-koers, de verwachtingen en toekomst van Caribbean Group en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Caribbean Group-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Caribbean Group-aandelen. Als je het Caribbean Group-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Caribbean Group Koers - Wat is de waarde van aandelen Caribbean Group

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Caribbean Group was. The stock Caribbean Group can be found of the abbreviation of the exchange is RCL.

Beurskoers Caribbean Group | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Caribbean Group verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Royal Caribbean Group verwachtingen – De toekomst van Royal Caribbean Group

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Royal Caribbean Group  verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Caribbean Group aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Caribbean Group-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Caribbean Group-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.