4.5/5

Grootste exchange & enorm aanbod cryptocurrency.

XRP verwachting

XRP KoersLaagste prijs 24 uurHoogste prijs 24 uurAll time high XRPVerschil sinds start
$0,38$0,38$0,39$3,40stijging van 14.176,42%

XRP maakt een bijzondere tijd mee. Met zowel stijgingen als dalingen is deze coin op 6 geranked in de totale cryptocurrency markt. XRP is al actief sinds en heeft sindsdien stijging van 14.176,42% behaald.  Wij schetsen voor jou de verdere verwachtingen van XRP op de korte en op de lange termijn.  Daarnaast leggen wij je uit waar je deze coin het beste kunt kopen.

Inhoudsopgave

Ripple is een real-time valutawissel- en overboekingsnetwerk dat is gecreëerd door Ripple Labs Inc en XRP is het token dat wordt gebruikt om de overdracht van waarde over het Ripple-netwerk weer te geven. De prijs van Ripple-munten is het afgelopen jaar ongekend gestegen met maar liefst 700%. Steeds meer betalingsaanbieders worden op basis van het consensusmechanisme van Ripple Labs aan boord genomen.

Dit maakt het echter niet tot een blokkade. Ripple gebruikt HashTree, een hardnekkige datastructuur, om gegevens samen te vatten in een netwerk van validatieservers om deze ‘consensus’ tot stand te brengen. Het belangrijkste punt om te onthouden is dat deze servers van iedereen kunnen zijn, van een individu tot de banken zelf. Ripple gebruikt dit “gedistribueerde consensus grootboek” in plaats van de blockchain technologie.

Ripple Koers – De actuele Ripple Prijs

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Ripple? Ripple kopen kan het goedkoopst bij deze exchange. Lees hieronder verder over de Ripple verwachtingen voor 2021.

Wat is Ripple?

De prijs van Ripple is het afgelopen jaar ongekend gestegen, met een enorme prijsstijging. Steeds meer betalingsproviders komen op basis van het consensusmechanisme aan boord. Ripple-protocol verbetert de algehele integriteit door het valideren van de rekeningsaldi en transacties, waardoor de kwaadaardige posten automatisch worden geblokkeerd. Sinds kort omvatten alle uitgebrachte producten xRapid, xCurrent en xVia, wat de positie van XRP in het blokketennetwerk verbetert.

In de afgelopen 24 uur is XRP met 6,07% gedaald en XRP heeft goede vooruitgang geboekt sinds Ripple zijn partnerschap met MoneyGram, een van de grootste concurrenten van de Western Union, heeft aangekondigd. Ripple Labs heeft laten weten dat het 10% van de MoneyGram-aandelen driemaal de marktprijs zal kopen. Deze samenwerking is een win-win situatie, waarbij zelfs het gebruik van XRP exponentieel zal stijgen.

Ripple kopen – De goedkoopste exchanges om Ripple te kopen

AanbiederEigenschappenRating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

AanmeldenBitvavo
 /></a><br />
<p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

Aantal cryptocurrencies

100+

AanmeldenBinance
 /></a><br />
<p class=
OKEX

Internationale exchange

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

AanmeldenOKEX
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Nederlandse exchange

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

AanmeldenBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

AanmeldenKraken

De Ripple koersverwachting in 2021 en verder

De crypto markt is altijd volatiel, gezien deze in het algemeen nog kleiner is dan andere markten waardoor de prijzen sterker kunnen stijgen en dalen. Het is daarom altijd goed te kijken naar de ontwikkelingen en de toekomst om te wat te zeggen over een prognose.

De technische analyse van Ripple ziet er positief uit als er wordt gekeken op de lange termijn. Het verhandelen van een Ripple op korte termijn is altijd meer risicovol. Veel Ripples stijgen op de lange termijn door alle nieuwe ontwikkelingen, partnerships en upgrades. Veel vragen zich altijd af waarom stijgt Ripple, maar dit heeft altijd te maken met wat er gaande is bij een project. Naar de korte termijn kijken is altijd meer risicovol.

Wat kan een Ripple waard worden? 2021 – 2015

Dit is een lastige vraag welke niet zo direct te beantwoorden is. Het beste is daarom op de hoogte te zijn van het laatste Ripple nieuws. Dan weet je waar het project en de community mee bezig. Kijk na welke ontwikkelingen gepland staan, welke samenwerkingen ze mee bezig zijn of er al zijn, hoe ze bezig zijn met de community en andere factoren zodat je een goed beeld van een blockchain project. Een Ripple kan namelijk tientallen keren stijgen als alles er echt veelbelovend uitziet en het team dit ook werkelijkheid weet te maken. Wij doen daarom zelf geen predictie maar zijn wel erg positief over de Ripple toekomst. Maar een voorspelling laten we achterwegen.

Ripple nieuws verwachting

2021 wordt een goed jaar voor Ripple. In 2020 is de prijs al aardig gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor, maar dit jaar lijkt een veel beter jaar te worden vanwege alle nieuwe ontwikkelingen. Lees hier meer over het laatste nieuws en de verwachtingen van Ripple.

Ripple verwachting 2023

XRP zal in deze fase ongetwijfeld toenemen, aangezien er veel vooruitgang in de pijplijn zit, wat veel partnerschappen met zich meebrengt.

Ripple heeft al de meeste toonaangevende financiële instellingen op zak, het zou andere domeinen kunnen verkennen. Dit zou kunnen leiden tot een hoge adoptiegraad. Tegen 2023 zou XRP ergens rond de $3 kunnen komen. Dit zal een doorbraak zijn voor Ripple, als organisatie en XRP als virtuele valuta.

Inspelen op de hoge prijsverwachtingen van Ripple? Onderstaande brokers en exchanges zijn de beste opties om te starten.

AanbiederEigenschappenRating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

AanmeldenBitvavo
 /></a><br />
<p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

Aantal cryptocurrencies

100+

AanmeldenBinance
 /></a><br />
<p class=
OKEX

Internationale exchange

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

AanmeldenOKEX
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Nederlandse exchange

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

AanmeldenBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

AanmeldenKraken

Ripple verwachting 2025

Volgens de voorspelling en de algoritmische analyse zou de prijs van 1 Ripple (XRP) rond de $4,52 in 2025 kunnen liggen.

Ripple zal ook samenwerken met meer Europese en Latijns-Amerikaanse banken die zowel XRP als Ripple’s betalingstechnologie kunnen helpen promoten. Deze ontwikkelingen zouden kunnen leiden tot grote prijsstijgingen van de XRP-muntprijs, zoals de voorspellingen hierboven aangeven. Dit betekent dus dat de Ripple-prijsvoorspelling de positieve kant op zou moeten gaan.

Ripple zit weer net iets anders in elkaar dan cryptomunten zoals de Bitcoin, Ethereum of Litecoin. Het protocol (de techniek van Ripple) is vrij geavanceerd en zet daardoor veiligheid centraal. Naast veiligheid streeft het protocol ook naar perfectie door transactiesnelheden en transactiekosten zo optimaal te laten verlopen voor de gebruiker.

Ripple heeft als doelstelling om gesloten financiële netwerken zoals Paypal en Skrill open te breken. De bedoeling is dat Ripple het mogelijk maakt om wachttijden, transactiekosten en valutarisico’s in z’n geheel te elimineren.

De geldeenheid van Ripple is XRP en de koers van deze munt is de afgelopen maanden extreem gestegen. Ditzelfde geldt overigens ook voor de koers van andere cryptovaluta’s.

Het is belangrijk om op te merken dat 70% van het marktaandeel van Ripple in bezit is van banken. Ze proberen met deze munt een voet in de crypto wereld te zetten en dit lijkt ze aardig te lukken! Moet je in Ripple investeren? De Ripple koers kan de komende tijd flink gaan stijgen. Bekijk ook de onderstaande video voor meer inzicht in deze munt!

Ripple: digitaal geld

Ripple behoort ook tot het digitale geld en wordt soms zelfs beschouwd als de grote concurrent van de Bitcoin. Toch zijn er behoorlijk wat verschillende tussen deze cryptovaluta’s. De aankomende tijd zullen we allicht meer gaan horen over Ripple XRP. Dit heeft mede te maken met een aantal opvallende voordelen van deze cryptovaluta. We vertellen u er graag meer over.

Betaalnetwerk

Het gaat bij Ripple om een netwerk waarmee betalingen worden gedaan, zonder de tussenkomst van een bank of andere financiële instelling. Het is dus een betalingssysteem. Eigenlijk is het te vergelijken met de Blokchain. Het is een open-end platform waar alles van waarde kan worden uitgewisseld. Ripple is voor iedereen toegankelijk en voor iedereen gelden gelijke rechten.

Niet open source

Ripple onderscheidt zich doordat het niet open source is. Met andere woorden: bij Ripple is er een centrale organisatie die het beheer en de ontwikkeling van de coin en het netwerk doet. De ontwikkeling bij Ripple kan dus enorm snel gaan. Ook wijzigingen kunnen snel worden doorgevoerd, in tegenstelling tot de Bitcoin.

In 2012 werd Ripple geïntroduceerd. Het is dus een relatief nieuwe crypto coin. Ripple wordt beheerd door het bedrijf Ripple Cash. Inmiddels mag Ripple zich de op drie na grootste cryptomunt noemen. Het is bezig met een flinke inhaalslag. Ripple kan gezien worden als een database waar een valuta exchange is ingebouwd.

Durfkapitaal Ripple

Het durfkapitaal van Ripple is afkomstig van grote en vooraanstaande technologiebedrijven. Denk aan Seagate en Google Ventures. In 2016 ontving Ripple 55 miljoen dollar vanuit grote financiële instellingen zoals Santander en Standard Chartered. Verschillende grootbanken en financiële instellingen werken al een tijdje mee en investeren al in de Ripple. Zonder het verlies van hun rol en controle, kunnen deze instanties belangrijke kostenverlagingen in het internationale betalingsverkeer bewerkstelligen.

Ripple kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.