Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

RELX aandelen

RELX Plc, beter bekend als RELX, is gevestigd in Verenigd Koninkrijk aan 1-3 Strand, London, te London. De CEO van het bedrijf is Erik Niklas Engstrom.

 

Het RELX Plc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van €26,90, de hoogste koers was €27,11 en de laagste koers was €26,73. De slotkoers was €26,86 en is daarmee met 1,00% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

RELX cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de RELX-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

RELX kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het RELX aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in RELX? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de RELX-koers, de verwachtingen en toekomst van RELX en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in RELX-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in RELX-aandelen. Als je het RELX-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

RELX Koers - Wat is de waarde van aandelen RELX

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange RELX was. The stock RELX can be found of the abbreviation of the exchange is REN.

Beurskoers RELX | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een RELX verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

RELX verwachtingen – De toekomst van RELX

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de RELX verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

RELX heeft in principe vier bedrijfsonderdelen. Het gaat hierbij om:

  • Technisch, medisch en wetenschappelijk
  • Juridische literatuur
  • De zakelijke markt
  • Opstellen van tentoonstellingen en conferenties

Over RELX

RELX Group logoRELX is de nieuwe naam van Reed Elsevier. Reed Elsevier is ontstaan uit een fusie in 1993 tussen Reed en Elsevier. Reed was opgericht in 1894 en Elsevier was opgericht in 1880. De onderneming is een uitgeverij voor verschillende producten. Er werken ongeveer 30.000 mensen bij de onderneming. RELX is een Engels/Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in London en Amsterdam vanwege de fusie. De reden voor de naamswijziging van Reed Elsevier naar RELX is dat het management het doel heeft om de bedrijfsstructuur te vereenvoudigen.

RELX aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de RELX-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste RELX-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie