Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Prospect Capital aandelen

Prospect Capital Corp, beter bekend als Prospect Capital, is gevestigd in Verenigde Staten aan 10 E 40th St Fl 44, 10016-0301, te New York. De CEO van het bedrijf is John Barry.

 

Het Prospect Capital Corp-aandeel had op 29-11-2022 een openingskoers van $7,65, de hoogste koers was $7,69 en de laagste koers was $7,62. De slotkoers was $7,66 en is daarmee met 0,26% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Prospect Capital cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Prospect Capital-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Prospect Capital kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Prospect Capital aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Prospect Capital? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Prospect Capital-koers, de verwachtingen en toekomst van Prospect Capital en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Prospect Capital-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Prospect Capital-aandelen. Als je het Prospect Capital-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Prospect Capital Koers - Wat is de waarde van aandelen Prospect Capital

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Prospect Capital was. The stock Prospect Capital can be found of the abbreviation of the exchange is PSEC.

Beurskoers Prospect Capital | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Prospect Capital verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is Prospect Capital?

Prospect Capital Corporation is een financiële dienstverlener. De Vennootschap leent voornamelijk aan en investeert in particuliere ondernemingen van het middensegment. De Vennootschap is een closed-end investeringsmaatschappij. De beleggingsdoelstelling is het genereren van zowel lopende inkomsten als kapitaalgroei op lange termijn door middel van beleggingen in schulden en aandelen. De Vennootschap belegt voornamelijk in senior en achtergestelde schulden en aandelen van particuliere bedrijven die kapitaal nodig hebben voor acquisities, afstotingen, groei, ontwikkeling, herkapitalisaties en andere doeleinden. Het bedrijf doet investeringen, waaronder leningen in door private equity gesponsorde transacties, rechtstreeks leningen aan bedrijven die geen eigendom zijn van private equity-bedrijven, zeggenschapsbelangen in operationele ondernemingen, zeggenschapsbelangen in financiële bedrijven, beleggingen in gestructureerd krediet, vastgoedbeleggingen, beleggingen in syndicaatsschulden , vliegtuigleasing en online kredietverlening. De Vennootschap wordt beheerd door haar beleggingsadviseur, Prospect Capital Management L.P.

Wat gaat Prospect Capital doen in de toekomst?

Prospect Capital Corporation is een toonaangevende beursgenoteerde Business Development Company ("BDC"). Ze doen schuld- en aandeleninvesteringen in Amerikaanse midden markt bedrijven in een reeks bedrijfstakken en streven ernaar hun aandeelhouders een stabiel, aantrekkelijk rendement te bieden.

  • Prospect Capital zijn missie

Prospect Capital streeft naar het genereren van lange-termijn waarde voor hun investeerders, portefeuillebedrijven, private equity-sponsors en medewerkers door middel van creativiteit, nauwgezetheid, doorzettingsvermogen, integriteit en teamwerk. Met een buy-and-hold-mentaliteit zijn hun doelstellingen om kapitaal te behouden door krediet- en aandelengerichte investeringen te doen tegen redelijke veelvouden van recurrente cashflow, aantrekkelijke huidige cashopbrengsten te behalen en consistente lage-volatiliteitsrendementen te behalen. Prospect heeft een sterke franchise, waaronder: Levensduur op de particuliere schuld- en aandelenmarkten; Een groot en ervaren beleggingsteam; Een breed en eigen multi-channel origination-platform; Een rigoureus beleggingsproces (zowel voor als na de initiële investering); en Institutionele kwaliteit en Sarbanes-Oxley-procesconforme operaties en infrastructuur.

  • Midden markt

Hun beleggingsteam voor de midden markt combineert tientallen jaren ervaring met kredietverlening met gevestigde lange-termijn relaties om een groot aantal aantrekkelijke beleggingsmogelijkheden te helpen vinden. Ze creëren, leiden en structureren het merendeel van hun investeringen zelf en investeren ook in club- en syndicaatstransacties. Prospect heeft langdurige relaties met managementteams, private equity-sponsors, ondernemers, financiële tussenpersonen, financiële instellingen en andere investeringsbronnen. Door kansen rechtstreeks uit meerdere kanalen te halen, zijn ze niet afhankelijk van een bepaald kanaal en genereren ze consequent een groot aantal potentiële investeringen onder verschillende marktomstandigheden.

  • Private Equity in onroerend goed

Prospect belegt voornamelijk in hoogrenderende klasse B en klasse C meergezinswoningen gelegen in secundaire en tertiaire Amerikaanse markten die een sterke vraagstimulator vertonen. Ze verwerven eigendommen met potentieel voor toegevoegde waarde door kapitaalverbeteringen na de afsluiting en efficiëntieverbeteringen van bedrijfskosten. Hun beleggingsteam beheert de transactielevenscyclus, die een rigoureus screeningproces, zorgvuldige acceptatie, onderhandeling over aankoopvoorwaarden, activa- en portefeuillebeheer en dispositie omvat.

Wat kunnen we verwachten van de Prospect Capital aandelen?

Prospect Capital is gericht op de Amerikaanse middenmarkt, met 80% van de investeringsactiva in leningen gedekt door een eerste pandrecht of andere senior gedekte schuld en met 123 portefeuillebedrijven in 39 verschillende sectoren. Prospect Capital zijn missie is om te zorgen voor consistente rendementen en behoud van kapitaal, onafhankelijk van de markttiming, door een cultuur van transparantie, samenwerking en afstemming met investeerders.

Prospect Capital aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Prospect Capital-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Prospect Capital-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie