Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Postal Savings Bank of China aandelen

Postal Savings Bank of China is gevestigd in China aan No.3 Financial Avenue, Xicheng District, 100808, te Beijing.

 

Het Postal Savings Bank of China-aandeel had op 24-11-2022 een openingskoers van CNY 4,48, de hoogste koers was CNY 4,52 en de laagste koers was CNY 4,39. De slotkoers was CNY 4,42 en is daarmee met 1,12% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Postal Savings Bank of China cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Postal Savings Bank of China-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Postal Savings Bank of China kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Postal Savings Bank of China aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Postal Savings Bank of China? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Postal Savings Bank of China-koers, de verwachtingen en toekomst van Postal Savings Bank of China en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Postal Savings Bank of China-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Postal Savings Bank of China-aandelen. Als je het Postal Savings Bank of China-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Postal Savings Bank of China Koers - Wat is de waarde van aandelen Postal Savings Bank of China

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Postal Savings Bank of China was. The stock Postal Savings Bank of China can be found of the abbreviation of the exchange is 01658.

Beurskoers Postal Savings Bank of China | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Postal Savings Bank of China verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is Postal savings bank of china?

Postal saving bank of China houdt zich bezig met het verlenen van bank- en aanverwante financiële diensten in China. De bank heeft voornamelijk vier bedrijfssegmenten. Personal Banking Business-segment biedt een breed scala aan producten en diensten aan individuele klanten, waaronder renminbi en deposito's in vreemde valuta, leningen, bankpassen en op vergoedingen en provisie gebaseerde producten en diensten. Corporate banking business segment biedt gediversifieerde financiële producten en diensten voor klanten van bedrijfsbankieren, waaronder bedrijfsleningen, scherp geprijsde rekeningen, bedrijfsdeposito's en op vergoedingen en provisies gebaseerde producten en diensten zoals afwikkeling, investeringsbankieren, bewaarder, bedrijfsactivabeheer en internationale handel financiën. Treasury Business-segment bestaat voornamelijk uit activiteiten op de financiële markten, waaronder handel, investeringen, interbancaire financiering en interbancaire herverdeling van facturen, evenals activiteiten op het gebied van vermogensbeheer. De bank exploiteert ook het segment Overige activiteiten.

Wat gaat Postal savings bank of china doen in de toekomst?

PSBC’s missie is om toegankelijke financiële diensten leveren aan zowel stedelijke als landelijke gebieden. Hun visie bestaat uit het bouwen van een eersterangs grote retailbank die betrouwbaar, onderscheidend, voorzichtig en veilig, innovatief en met opmerkelijke waarde is. Ze willen waarde creëren voor klanten en ze zien integriteit als basis van ontwikkeling. Bovendien geloven ze dat voorzichtigheid tot duurzaamheid leidt en zijn hun medewerkers hun grootste troef.

  • Samenwerking met Ant Financial

De onlangs gezalfde zesde grote staatsbank van China is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met fintech-gigant Ant Financial. Postal Savings Bank of China (PSBC) maakte bekend dat het een strategische samenwerkingsovereenkomst heeft gesloten met Ant Financial, met als doel "de samenwerking op het gebied van financiële operaties en fintech verder te versterken". De belangrijkste aandachtsgebieden voor de samenwerking tussen de twee partijen zijn onder meer elektronische betalingen en afwikkelingen, onlineleningen, plattelandsfinanciering, ETC-uitgifte en bedrijfsfinanciering. De overeenkomst omvat ook de gezamenlijke oprichting van een laboratorium voor de verkenning van nieuwe fintech-innovaties, evenals samenwerking op gebieden als gedigitaliseerd bankieren en internetbeveiliging.

  • Armoedebestrijding en revitalisering van het platteland

De Bank zal de vereisten implementeren die zijn opgesteld door het Centraal Comité van de CPC om het effectieve verband te realiseren tussen de consolidatie van de resultaten van armoedebestrijding en de revitalisering van het platteland tijdens de 14e Vijfjarenplanperiode. Daartoe zullen ze de Sannong-klanten stevig blijven bedienen, het beleid voor "volharding in vier termen" strikt implementeren en hun concentreren op het verzekeren van "twee onderhoudsbeurten en drie verbeteringen", in een poging om plattelandsbewoners te helpen een beter leven te leiden.

  • PSBC online

De Bank kreeg de goedkeuring van de oprichting van PSBC online, waardoor het de eerste grote commerciële staatsbank was die deelnam aan het proefprogramma voor direct bankieren; de Bank heeft de goedkeuring verkregen voor de oprichting van het Credit Card Center als gespecialiseerde instelling.

Wat kunnen we verwachten van de Postal savings bank of china aandelen?

De belangrijkste staatsbanken van China boekten in 2020 hogere nettowinst, ondanks de impact van de COVID-19-epidemie en volatiele marktsituaties. Postal Savings Bank of China registreerde de hoogste jaarlijkse winstgroei, gevolgd door Bank of China en Agricultural Bank of China. De kredietverstrekker rapporteerde ook vernauwende netto rentemarges, een maatstaf voor de winstgevendheid van banken, te midden van de neerwaartse trend van de premietarieven op leningen en de inspanningen van financiële instellingen om hun winsten vorig jaar aan de reële economie af te staan.

Postal Savings Bank of China aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Postal Savings Bank of China-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Postal Savings Bank of China-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie