Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Postal Savings Bank of China aandelen

Postal Savings Bank of China is gevestigd in China aan No.3 Financial Avenue, Xicheng District, 100808, te Beijing.

 

Het Postal Savings Bank of China-aandeel had op 12-05-2021 een openingskoers van CNY 5,25, de hoogste koers was CNY 5,36 en de laagste koers was CNY 5,20. De slotkoers was CNY 5,29 en is daarmee met 2,12% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Postal Savings Bank of China cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Postal Savings Bank of China-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Postal Savings Bank of China kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Postal Savings Bank of China-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Postal Savings Bank of China? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Postal Savings Bank of China-koers, de verwachtingen en toekomst van Postal Savings Bank of China en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Postal Savings Bank of China -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Postal Savings Bank of China-aandelen. Als je het Postal Savings Bank of China-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Postal Savings Bank of China Koers - Wat is de waarde van aandelen Postal Savings Bank of China?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Postal Savings Bank of China was. Het aandeel Postal Savings Bank of China is te vinden op de Hong Kong Exchanges And Clearing Ltd, de afkorting op de beurs is 01658.

Beurskoers Postal Savings Bank of China | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Postal Savings Bank of China verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Postal Savings Bank of China verwachtingen – De toekomst van Postal Savings Bank of China

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen. Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Postal Savings Bank of China verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Postal Savings Bank of China

De Postal Savings Bank of China is de zesde grootste kredietverstrekker in China. De spaarbank is onderdeel van de Chinese Post Group. De bank is erg bekend op het Chinese platteland en de bank profiteert hier enorm van. Chinese boeren zijn erg trouw als het gaat om sparen en geld bij de bank stallen. De bank beschikt over meer dan 800 miljard dollar aan deposito’s en beschikt over ruim 40.000 filialen. De afgelopen jaren heeft de bank een flinke groei vertoond en dit is dan ook niet al te moeilijk, aangezien de Chinese economie nog steeds flinke groeicijfers kan aantonen. Wel is het zo dat de economie van China de laatste tijd iets lijkt terug te lopen als het gaat om groei. Analisten spreken zelfs van een bubbel in China, het is nog maar de vraag hoe dit zal gaan aflopen. Voor deze bank ziet alles er nu nog in ieder geval erg rooskleurig uit, want het platteland blijft trouw aan deze gigant. Bekijk ook de onderstaande documentaire over China en de groei van deze economie. De documentaire van tegenlicht is al 4 jaar oud en geeft dus wel een vertekend beeld.

Postal Savings Bank of China aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Postal Savings Bank of China-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Postal Savings Bank of China-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie