Pokémon Go aandelen

Pokémon Go is een videogame van Nintendo waarbij de camera van uw smartphone ingeschakeld om zo Pokémon in de echte wereld te vangen en te trainen. De releasedatum vond plaats in juli 2016 en sindsdien is het spel ongekend populair. Er zijn nu al meer Pokémon Go spelers dan Twitteraars. De Pokémon Go hype is dus gigantisch!

Financieel profiteren van deze hype is best eenvoudig. Pokémon Go aandelen kopen is in principe indirect mogelijk door te beleggen in Nintendo aandelen. Het is hieronder direct mogelijk om u bij en broker aan te melden en om te beginnen met beleggen in Nintendo aandelen.

Pokemon-Go-logo

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Pokémon Goverwachtingen – De toekomst van Pokémon Go

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Pokémon Go verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Pokémon Go

Bij Pokémon Go is het de bedoeling om te jagen op de talloze Pokémons die zich op allerlei plaatsen kunnen bevinden. Door Pokéballs naar de wezens te gooien, is het mogelijk om ze te vangen. Ze worden vervolgens geregistreerd in Pokédex en zo is het dus altijd mogelijk om te zien welke je hebt gevangen. Door Pokémons te vangen zul je levelen en vanaf level 5 is het mogelijk om mee te doen met zogeheten gyms. Bij deze gyms kun je tegen andere spelers vechten.

Pokémon Go is regelmatig in het nieuws geweest. Sommigen gaan zo op in het spel, dat ze de realiteit niet meer zien. Zo lopen er spelers bij het spoor, bij ziekenhuizen, bij monumenten of bij bijvoorbeeld het politiebureau. Zie ook de onderstaande video voor een idee over hoe de werkelijkheid en het spel in elkaar op kunnen gaan.

Beleggen in Pokémon Go

Beleggen in Pokémon Go is niet al te moeilijk. Nintendo is het moederbedrijf van Pokémon Go en als u deze aandelen koopt is het dus mogelijk om flink te profiteren van deze nieuwe hype. Erg slim om te doen! Aanmelden bij de broker Plus500 is in 5 minuten geregeld.

Chamander Pokemon

 

Pokémon Go aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Pokémon Go? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Pokémon Go koers, de verwachtingen en toekomst van Pokémon Go en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Pokémon Go aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Pokémon Go aandelen. Als je Pokémon Go aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Pokémon Go – Wat is de waarde van aandelen Pokémon Go?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Pokémon Go kost. Het aandeel Pokémon Go is te vinden op de Pokémon Go, de afkorting op de beurs is Pokémon Go.

 

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Pokémon Goaandeel te kopen.

Pokémon Go kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Pokémon Go aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Pokémon Go en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Pokémon Go. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Pokémon Go kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Pokémon Go aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.