Pokémon Go aandelen kopen?

Pokémon Go is een videogame van Nintendo waarbij de camera van uw smartphone ingeschakeld om zo Pokémon in de echte wereld te vangen en te trainen. De releasedatum vond plaats in juli 2016 en sindsdien is het spel ongekend populair. Er zijn nu al meer Pokémon Go spelers dan Twitteraars. De Pokémon Go hype is dus gigantisch!

Financieel profiteren van deze hype is best eenvoudig. Pokémon Go aandelen kopen is in principe indirect mogelijk door te beleggen in Nintendo aandelen. Het is hieronder direct mogelijk om u bij en broker aan te melden en om te beginnen met beleggen in Nintendo aandelen.

Pokemon-Go-logo

 

4.5/5

Grootste en meest bekende handelsplatform ter wereld

Over Pokémon Go

Bij Pokémon Go is het de bedoeling om te jagen op de talloze Pokémons die zich op allerlei plaatsen kunnen bevinden. Door Pokéballs naar de wezens te gooien, is het mogelijk om ze te vangen. Ze worden vervolgens geregistreerd in Pokédex en zo is het dus altijd mogelijk om te zien welke je hebt gevangen. Door Pokémons te vangen zul je levelen en vanaf level 5 is het mogelijk om mee te doen met zogeheten gyms. Bij deze gyms kun je tegen andere spelers vechten.

Pokémon Go is regelmatig in het nieuws geweest. Sommigen gaan zo op in het spel, dat ze de realiteit niet meer zien. Zo lopen er spelers bij het spoor, bij ziekenhuizen, bij monumenten of bij bijvoorbeeld het politiebureau. Zie ook de onderstaande video voor een idee over hoe de werkelijkheid en het spel in elkaar op kunnen gaan.

Beleggen in Pokémon Go

Beleggen in Pokémon Go is niet al te moeilijk. Nintendo is het moederbedrijf van Pokémon Go en als u deze aandelen koopt is het dus mogelijk om flink te profiteren van deze nieuwe hype. Erg slim om te doen! Aanmelden bij de broker Plus500 is in 5 minuten geregeld.

Chamander Pokemon