Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Penn National Gaming aandelen

 

Het Penn National Gaming, Inc.-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van $34,44, de hoogste koers was $35,62 en de laagste koers was $33,26. De slotkoers was $33,92 en is daarmee met 5,38% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Penn National Gaming cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Penn National Gaming-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Penn National Gaming kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Penn National Gaming aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Penn National Gaming? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Penn National Gaming-koers, de verwachtingen en toekomst van Penn National Gaming en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Penn National Gaming-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Penn National Gaming-aandelen. Als je het Penn National Gaming-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Penn National Gaming Koers - Wat is de waarde van aandelen Penn National Gaming

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Penn National Gaming was. The stock Penn National Gaming can be found of the abbreviation of the exchange is PENN.

Beurskoers Penn National Gaming | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Penn National Gaming verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

PENN NATIONAL GAMING verwachtingen – De toekomst van PENN NATIONAL GAMING 

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.  Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de PENN NATIONAL GAMING verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Penn National Gaming aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Penn National Gaming-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Penn National Gaming-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie