Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Peloton Interactive aandelen

Peloton Interactive Inc, beter bekend als Peloton Interactive, is gevestigd in Verenigde Staten aan 125 W 25th St Fl 11, 10001-7213, te New York. Er werken 1.800 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd.

 

Het Peloton Interactive Inc-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van $15,75, de hoogste koers was $17,60 en de laagste koers was $15,18. De slotkoers was $16,98 en is daarmee met 3,79% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Peloton Interactive cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Peloton Interactive-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Peloton Interactive kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Peloton Interactive aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Peloton Interactive? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Peloton Interactive-koers, de verwachtingen en toekomst van Peloton Interactive en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Peloton Interactive-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Peloton Interactive-aandelen. Als je het Peloton Interactive-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Peloton Interactive Koers - Wat is de waarde van aandelen Peloton Interactive

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Peloton Interactive was. The stock Peloton Interactive can be found of the abbreviation of the exchange is PTON.

Beurskoers Peloton Interactive | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Peloton Interactive verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

PELOTON INTERACTIVE verwachtingen – De toekomst van PELOTON INTERACTIVE 

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen. 

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de PELOTON INTERACTIVE verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Wat is Peloton Interactive?

Peloton Interactive, Inc. is een leverancier van een interactief fitnessplatform. Het bedrijf biedt verbonden, technologie-gestuurde fitness en de streaming van door instructeurs geleide boetieklessen aan haar leden. Het bedrijf exploiteert en beheert zijn activiteiten in drie te rapporteren segmenten: verbonden fitnessproductsegment, abonnementssegment en ander segment. Het segment verbonden fitnessproducten bestaat uit de fiets en het loopvlak en aanverwante accessoires. Het andere segment bestaat uit kleding van het merk Peloton.

Peloton is het grootste interactieve fitnessplatform ter wereld, met een loyale community van meer dan vier miljoen leden. Peloton maakt fitness onderhoudend, benaderbaar, effectief en gemakkelijk, terwijl het sociale contacten bevordert die hun leden aanmoedigen om de beste versie van zichzelf te zijn. Hun instructeurs van wereldklasse geven lessen in verschillende fitness- en wellness-disciplines, waaronder indoor cycling, indoor/outdoor hardlopen en wandelen, bootcamp, yoga, krachttraining, stretching en meditatie.

Wat gaat Peloton Interactive doen in de toekomst?

Peloton heeft de sterkste IP in de digitale fitnesssector met hun reeks beroemde instructeurs. Ze hebben de persoonlijke ervaring met hun fiets en aankomende uitrusting, evenals fysieke studio's. Ze hebben het Disney + -equivalent van digitale inhoud met hun digitale Peloton-app (geen fiets vereist) en benijdenswaardige meer dan één miljoen abonnees. Ze breiden ook uit naar merchandise met hun kledinglijn. En ze bouwen wereldwijde evenementen uit met hun onlangs aangekondigde 'Pelothon'.

Digitale fitnessindustrie

Hoe ziet deze haastig gedigitaliseerde industrie er nu uit? En waar gaat het heen?

De digitale fitnessindustrie bestaat eigenlijk al heel lang. Videoprogramma's zoals Beach Body en Insanity brachten boetiekfitness naar huis, terwijl apps zoals Strava en Nike + verbonden gemeenschappen konden gebruiken om samen te werken en hun prestaties bij te houden. Videotrainingen dateren eigenlijk uit de jaren vijftig, toen Jack LaLanne, vaak omschreven als "The Godfather of Fitness", begeleide oefeningen deelde over zwart-wit tv-programma's.

Er zijn twee hoofdelementen nodig om deze snel evoluerende markt te betreden: inhoud en de middelen om die inhoud te verspreiden. Dit kan zo simpel zijn als het uploaden van een trainingsregime op YouTube, of het lanceren van Barry’s Bootcamp die zijn eigen direct-to-consumer streaming-service lanceert. Het gemak van instappen betekent dat er waarschijnlijk nieuwe deelnemers zullen komen. Ondertussen zijn de huidige leiders gefocust op het veroveren van marktaandeel terwijl consumenten zich nog steeds aanpassen aan de nieuwe realiteit van fitness thuis.

Overname Precor

Peloton Interactive heeft aangekondigd dat het officieel de overname heeft afgerond van Precor, één van de grootste wereldwijde leveranciers van commerciële fitnessapparatuur met een aanzienlijke Amerikaanse productie aanwezigheid. Met deze overname vestigt Peloton zijn Amerikaanse productiecapaciteit, verwacht het de onderzoeks- en ontwikkelingscapaciteiten te versterken met Precor's zeer bekwame team en de penetratie van Peloton op de commerciële markt te versnellen. Peloton is van plan om verbonden fitnessproducten te produceren in de Verenigde Staten.

Wat kunnen we verwachten van de Peloton Interactive aandelen?

Peloton Interactive bevindt zich pas in de derde inning van de snel evoluerende fitnessindustrie. Er zullen meer spelers meedoen, terwijl de huidige leiders zich zowel zullen richten op het uitbreiden van hun aanbod als op het nastreven van landroof om abonnementsgroepen vast te houden. Het zal spannend zijn om te zien hoe de digitale fitnessmarkt zich ontwikkelt, vooral nu COVID-19 gedeelde ruimtes en apparatuur ter discussie blijft stellen.

Peloton Interactive aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Peloton Interactive-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Peloton Interactive-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie