Peloton aandelen

Peloton aandeel

Peloton Interactive zal voor velen in Nederland nog een onbekend bedrijf zijn. In de Verenigde Staten is het echter razend populair. Peloton is een fabrikant van sport apparatuur zoals loopbanden en spinning-fietsen, in combinatie met een abonnement op digitale, interactieve fitnesslessen en begeleiding, die gestreamed worden vanuit Peloton’s eigen fitness studio.

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Peloton verwachtingen – De toekomst van Peloton

Het afgelopen jaar was er een duidelijke groei te zien in gebruikers en vraag naar de digitale trainingsdiensten. Hierdoor kreeg de omzet van het bedrijf een flinke oppepper. Deze toename aan gebruikers- en verkoop van Peloton producten is natuurlijk te wijten aan de heersende Corona pandemie waarin men noodgedwongen zoekt naar thuis alternatieven voor het sporten. Thuissporten wordt de toekomst, en het bedrijf verwacht dat deze omzetgroei dus nog zeker een tijdje voort zal zetten en speelt hier dan ook graag op in. Ook beleggers houden het bedrijf daarom goed in de gaten.

Peloton heeft tot nog toe geen grote successen behaald op de beurzen. Zij hebben pas sinds 2020 een aannemelijke winst kunnen genereren en hebben tot voorheen alleen verlies gekend. Toch waren zij in staat om een beurswaarde van een aantal miljard te behalen. Investeerders hebben sinds de oprichting van Peloton in 2012, aardig wat geld in het bedrijf geïnvesteerd met het oog op een hogere winstomzet. De beursgang is dan ook vooral snel scoren voor de oprichters en bestaande investeerders.

Peloton en de toekomst:

Met het oog op de toekomst en het opschalen van de productie, heeft Peloton het bedrijf ‘Precor’, overgenomen. Hierdoor kan er tijdig worden voldaan aan de toenemende vraag van de consument. Nadat de overname helemaal rond is, kan Peloton ook zijn klantenbestand flink uitbreiden.

Wat zeker is dat Peloton verder zal blijven investeren in zijn eigen producten en promotie. Verbetering en innovatie van al bestaande diensten staat hierbij bovenaan. Tot nu toe zijn de diensten nog alleen beschikbaar in de VS, Canada en Groot-Brittannië. Peloton wil echter ook de Duitse markt gaan betreden.

Wat kan van invloed zijn op de aandelen:

Verwacht wordt is dat het aantal abonnees de komende tijd alleen nog maar gaat stijgen en daarmee ook de omzet. De vraag is natuurlijk hoelang de populariteit van het thuis sporten daadwerkelijk aan zal houden. Deze maatschappelijke situatie zal dus zeer zeker van invloed zijn op het gehele bedrijf.

Belangrijk voor de omzet en de groei op langer termijn, zijn niet alleen de verkoop van de fysieke apparatuur maar vooral ook de verkoop van de bijkomende abonnementen. Daarom is het van groot belang dat Peloton haar abonnees weet vast te houden.

Peloton aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Peloton? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Peloton  koers, de verwachtingen en toekomst van Peloton  en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Peloton aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Peloton aandelen. Als je Peloton aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Peloton  – Wat is de waarde van aandelen Peloton  ?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Peloton kost. Het aandeel Peloton is te vinden op de beurs NASDAQ , de afkorting op de beurs is PTON.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is DEGIRO  zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Peloton  aandeel te kopen in Nederland.

Peloton  kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Peloton  aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Peloton en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Peloton . Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Peloton  kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Peloton aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.