Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

PayPal Holdings aandelen

PayPal Holdings Inc, beter bekend als PayPal Holdings, is gevestigd in Verenigde Staten aan 2211 N 1st St, 95131-2021, te San Jose. Er werken 21.800 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd. De CEO van het bedrijf is Daniel Schulman.

 

Het PayPal Holdings Inc-aandeel had op 19-04-2021 een openingskoers van $267,13, de hoogste koers was $268,50 en de laagste koers was $263,90. De slotkoers was $267,91 en is daarmee met 0,73% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

PayPal Holdings cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de PayPal Holdings-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

PayPal Holdings kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het PayPal Holdings-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in PayPal Holdings? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de PayPal Holdings-koers, de verwachtingen en toekomst van PayPal Holdings en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in PayPal Holdings -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in PayPal Holdings-aandelen. Als je het PayPal Holdings-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

PayPal Holdings Koers - Wat is de waarde van aandelen PayPal Holdings?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers PayPal Holdings was. Het aandeel PayPal Holdings is te vinden op de Nasdaq, de afkorting op de beurs is PYPL.


PayPal aandelen kopen kan hier

PayPal staat welbekend als een toonaangevend bedrijf in technologie dat digitale en mobiele betalingen mogelijk maakt voor consumenten en verkopers over de hele wereld. Het biedt bedrijven veilige en eenvoudige manieren om betalingen te kunnen doen in webshops, op websites en mobiele apparaten. Simpel gezegd kun je met PayPal dus snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen.

Het systeem fungeert als tussenpersoon voor online en mobiele betalingen. Dit tussen personen, online verkopers en webshops. PayPal stelt de geheimhouding van de persoonlijke gegevens en financiële status op meerdere manieren veilig. Zo heeft PayPal eigen servers voor het opslaan van gevoelige informatie. Ook wordt financiële informatie onzichtbaar gemaakt voor o.a. webshops. Daarnaast is er gegevenscodering bij alle dataverkeer.

Het kopen van PayPal-aandelen kan interessant zijn. Wij van Aandelenkopen.nl zijn er om dat makkelijker te maken voor u. Handelen in PayPal-aandelen kan door eenvoudig een account aan te maken bij de broker Plus500. Hier kunt u al beleggen in de PayPal-aandelen voor een bedrag vanaf 100 euro. Plus500 maakt gebruik van een hefboom, waardoor een inleg van 100 euro goed is voor een waarde van 1.000 euro. Wilt u gaan starten met beleggen? Lees u van tevoren goed in. Doe de technische en fundamentele analyse. En bekijk ook zeker wat de plannen van het management zijn.

Beurskoers PayPal Holdings | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een PayPal Holdings verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

PayPal verwachtingen – De toekomst van PayPal

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de PayPal verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Geschiedenis Paypal

PayPal werd in 1998 opgericht onder de naam Confinity door de drie mannen: Peter Thiel, Max Levchin en Luke Nosek. PayPal als product werd voor het eerst geïntroduceerd in 1999. Een jaar later fuseerde het bedrijf met het door Elon Musk opgerichte bedrijf X.com. Nog datzelfde jaar besloot Musk zich volledig toe te leggen op PayPal. In 2001 werd de naam officieel gewijzigd naar PayPal. Het hoofdkwartier staat in Californië.

Gebruik van PayPal

Om gebruik te maken van PayPal meldt u uzelf aan met een e-mailadres. U kunt betalen met uw bankrekening, creditcard en PayPal rekening. Voor de koper is PayPal gewoon gratis bij betalingen in euro’s. Bij het omrekenen naar vreemde valuta’s worden wel kosten in rekening gebracht. Het gaat dan om een percentage van 2,5 tot 4% bovenop de wisselkoers.

190+ miljoen rekeninghouders

Dit online betaalsysteem heeft al meer dan 190 miljoen rekeninghouders. Alleen al in de Benelux zijn er 3 miljoen rekeninghouders. Maar liefst 7 miljoen bedrijven wereldwijd bieden PayPal aan. Verschillende onderzoeken wijzen uit dat webshops hun omzet met meer dan 10% kunnen verhogen door het gebruik van PayPal als betaalmethode.

PayPal en eBay

In 2002 kocht eBay PayPal op wegens het grote succes. Op dat moment gebruikte al ruim 50% van de eBaygebruikers het online betaalsysteem. De Nederlandse versie van PayPal werd in 2006 geïntroduceerd. De Nederlandse markt steeg vanaf dat moment flink. In 2010 waren er al 2,7 miljoen Nederlandse rekeninghouders. In 2015 stootte eBay het bedrijf PayPal af en ging het als onafhankelijk bedrijf naar de beurs.

Overname iZettle

Nog steeds neemt het aantal mensen met een PayPal rekening toe. In mei 2018 werd aangekondigd dat PayPal het leidende handelsplatform voor kleine bedrijven (iZettle) gaat overnemen. Met de overname van iZettle vergroot PayPal de aanwezigheid van hun betaalsysteem in de winkels. Zo kan het PayPal platform worden versterkt om miljoenen kleine bedrijven over de hele wereld te helpen groeien naar een omnichannel winkelomgeving.

PayPal Holdings aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de PayPal Holdings-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste PayPal Holdings-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie