Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

PayPal Holdings aandelen

PayPal Holdings Inc, beter bekend als PayPal Holdings, is gevestigd in Verenigde Staten aan 2211 N 1st St, 95131-2021, te San Jose. Er werken 21.800 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd. De CEO van het bedrijf is Daniel Schulman.

 

Het PayPal Holdings Inc-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van $86,72, de hoogste koers was $88,63 en de laagste koers was $84,65. De slotkoers was $86,96 en is daarmee met 4,88% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

PayPal Holdings cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de PayPal Holdings-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

PayPal Holdings kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het PayPal Holdings aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in PayPal Holdings? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de PayPal Holdings-koers, de verwachtingen en toekomst van PayPal Holdings en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in PayPal Holdings-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in PayPal Holdings-aandelen. Als je het PayPal Holdings-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

PayPal Holdings Koers - Wat is de waarde van aandelen PayPal Holdings

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange PayPal Holdings was. The stock PayPal Holdings can be found of the abbreviation of the exchange is PYPL.


PayPal aandelen kopen kan hier

Wat is PayPal?

PayPal Holdings, Inc. is een technologieplatform en een digitaal betalingsbedrijf dat digitale en mobiele betalingen mogelijk maakt namens consumenten en verkopers. De gecombineerde betalingsoplossingen van het bedrijf, waaronder de producten en diensten PayPal, PayPal Credit, Braintree, Venmo, Xoom, iZettle en Hyperwallet, vormen het betalingsplatform. Het exploiteert een tweezijdig netwerk dat zijn klanten over de hele wereld met elkaar verbindt om de verwerking van betalingstransacties te vergemakkelijken, waardoor het handelaars en consumenten met elkaar kan verbinden. Het bedrijf staat zijn klanten toe om hun account te gebruiken voor zowel de aankoop als het betalen van goederen, en om geld over te maken en op te nemen. Het stelt consumenten in staat geld uit te wisselen met handelaren met behulp van financieringsbronnen, waaronder een bankrekening, PayPal-rekeningsaldo, PayPal-kredietrekening, creditcard en betaalpas of andere producten met opgeslagen waarde. Het bedrijf biedt consumenten ook persoonlijke (P2P) betalingsoplossingen aan via zijn PayPal-website en mobiele applicatie, Venmo en Xoom.

Beurskoers PayPal Holdings | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een PayPal Holdings verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.


Wat gaat PayPal doen in de toekomst?

PayPal is van mening dat dit het moment is om geld opnieuw uit te vinden en financiële diensten te democratiseren om ervoor te zorgen dat iedereen, ongeacht achtergrond of economische status, toegang heeft tot betaalbare, gemakkelijke en veilige producten en diensten om de controle over hun financiële leven te krijgen.

  • Geaccepteerde betalingen

Met PayPal kunnen klanten betalen zoals ze willen: of je nu onderweg, online of telefonisch verkoopt. En klanten kunnen met verschillende betaalmethoden betalen, zoals creditcard en bankpas en andere betaalmethoden. Betere online winkelervaringen beginnen met meer manieren om te betalen: creditcards, betaalpassen, alternatieve betaalmethoden, PayPal. Klanten kunnen snel en zonder aanraking betalen door een QR-code te scannen met de PayPal-app. Bovendien kun je veilig betalen door gebruik te maken van PayPal zijn eenvoudig aanpasbare facturering om schattingen te maken, facturen te verzenden en klanten via e-mail te laten betalen.

  • Betalen

Met het platform krijgt je snel en gemakkelijk toegang tot jouw geld, zodat je jouw cashflow kunt beheren, leveranciers kunt betalen, geld naar andere PayPal-gebruikers kunt sturen en online of persoonlijke aankopen kunt doen. Ondersteun jouw toeleveringsketen. Er is nu een gemakkelijke manier om zonder vertraging te betalen voor de dingen die jouw bedrijf nodig heeft. Verzend bovendien eenvoudig betalingen naar verschillende mensen in verschillende markten met verschillende valuta's tegelijk.

  • Versnel de groei

PayPal kan je helpen meer klanten te bereiken door snelgroeiende markten aan te boren en uit te breiden naar meer dan 50 ondersteunde landen. Je kunt de verkoop verhogen, het achterlaten van winkelwagentjes verminderen met gegevensinzichten en toegang krijgen tot de cashflowflexibiliteit die je nodig hebt met eenvoudige, snelle financieringsoplossingen. Bovendien helpt het platform je nieuwe kanalen te openen met de flexibiliteit om te verkopen op platforms of marktplaatsen over de hele wereld. Vergroot eenvoudig jouw bereik en accepteer verschillende valuta's.

Wat kunnen we verwachten van de PayPal aandelen?

De aandelen van PayPal zijn de laatste tijd aan het stijgen. Het totale klantenbestand is groeiende en bestaat uit miljoenen accounts. PayPal leverde recordprestaties, aangezien bedrijven van elke omvang zijn gedigitaliseerd in de nasleep van de pandemie," zei Dan Schulman, CEO van Paypal, in een verklaring. "In dit historische jaar heeft PayPal meer producten uitgebracht dan ooit tevoren en hebben ze hun acceptatie wereldwijd drastisch vergroot, waardoor hun consumenten- en verkopersaccounts nog meer redenen hebben om hun platform te gebruiken.

Geschiedenis Paypal

PayPal werd in 1998 opgericht onder de naam Confinity door de drie mannen: Peter Thiel, Max Levchin en Luke Nosek. PayPal als product werd voor het eerst geïntroduceerd in 1999. Een jaar later fuseerde het bedrijf met het door Elon Musk opgerichte bedrijf X.com. Nog datzelfde jaar besloot Musk zich volledig toe te leggen op PayPal. In 2001 werd de naam officieel gewijzigd naar PayPal. Het hoofdkwartier staat in Californië.

Gebruik van PayPal

Om gebruik te maken van PayPal meldt u uzelf aan met een e-mailadres. U kunt betalen met uw bankrekening, creditcard en PayPal rekening. Voor de koper is PayPal gewoon gratis bij betalingen in euro’s. Bij het omrekenen naar vreemde valuta’s worden wel kosten in rekening gebracht. Het gaat dan om een percentage van 2,5 tot 4% bovenop de wisselkoers.

190+ miljoen rekeninghouders

Dit online betaalsysteem heeft al meer dan 190 miljoen rekeninghouders. Alleen al in de Benelux zijn er 3 miljoen rekeninghouders. Maar liefst 7 miljoen bedrijven wereldwijd bieden PayPal aan. Verschillende onderzoeken wijzen uit dat webshops hun omzet met meer dan 10% kunnen verhogen door het gebruik van PayPal als betaalmethode.

PayPal en eBay

In 2002 kocht eBay PayPal op wegens het grote succes. Op dat moment gebruikte al ruim 50% van de eBaygebruikers het online betaalsysteem. De Nederlandse versie van PayPal werd in 2006 geïntroduceerd. De Nederlandse markt steeg vanaf dat moment flink. In 2010 waren er al 2,7 miljoen Nederlandse rekeninghouders. In 2015 stootte eBay het bedrijf PayPal af en ging het als onafhankelijk bedrijf naar de beurs.

Overname iZettle

Nog steeds neemt het aantal mensen met een PayPal rekening toe. In mei 2018 werd aangekondigd dat PayPal het leidende handelsplatform voor kleine bedrijven (iZettle) gaat overnemen. Met de overname van iZettle vergroot PayPal de aanwezigheid van hun betaalsysteem in de winkels. Zo kan het PayPal platform worden versterkt om miljoenen kleine bedrijven over de hele wereld te helpen groeien naar een omnichannel winkelomgeving.

PayPal Holdings aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de PayPal Holdings-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste PayPal Holdings-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie