PayPal aandelen

PayPal staat welbekend als een toonaangevend bedrijf in technologie dat digitale en mobiele betalingen mogelijk maakt voor consumenten en verkopers over de hele wereld. Het biedt bedrijven veilige en eenvoudige manieren om betalingen te kunnen doen in webshops, op websites en mobiele apparaten. Simpel gezegd kun je met PayPal dus snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen.

Het systeem fungeert als tussenpersoon voor online en mobiele betalingen. Dit tussen personen, online verkopers en webshops. PayPal stelt de geheimhouding van de persoonlijke gegevens en financiële status op meerdere manieren veilig. Zo heeft PayPal eigen servers voor het opslaan van gevoelige informatie. Ook wordt financiële informatie onzichtbaar gemaakt voor o.a. webshops. Daarnaast is er gegevenscodering bij alle dataverkeer.

Het kopen van PayPal-aandelen kan interessant zijn. Wij van Aandelenkopen.nl zijn er om dat makkelijker te maken voor u. Handelen in PayPal-aandelen kan door eenvoudig een account aan te maken bij de broker Plus500. Hier kunt u al beleggen in de PayPal-aandelen voor een bedrag vanaf 100 euro. Plus500 maakt gebruik van een hefboom, waardoor een inleg van 100 euro goed is voor een waarde van 1.000 euro. Wilt u gaan starten met beleggen? Lees u van tevoren goed in. Doe de technische en fundamentele analyse. En bekijk ook zeker wat de plannen van het management zijn.

PayPal aandelen kopen kan hier

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

PayPal verwachtingen – De toekomst van PayPal

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de PayPal verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Geschiedenis Paypal

PayPal werd in 1998 opgericht onder de naam Confinity door de drie mannen: Peter Thiel, Max Levchin en Luke Nosek. PayPal als product werd voor het eerst geïntroduceerd in 1999. Een jaar later fuseerde het bedrijf met het door Elon Musk opgerichte bedrijf X.com. Nog datzelfde jaar besloot Musk zich volledig toe te leggen op PayPal. In 2001 werd de naam officieel gewijzigd naar PayPal. Het hoofdkwartier staat in Californië.

Gebruik van PayPal

Om gebruik te maken van PayPal meldt u uzelf aan met een e-mailadres. U kunt betalen met uw bankrekening, creditcard en PayPal rekening. Voor de koper is PayPal gewoon gratis bij betalingen in euro’s. Bij het omrekenen naar vreemde valuta’s worden wel kosten in rekening gebracht. Het gaat dan om een percentage van 2,5 tot 4% bovenop de wisselkoers.

190+ miljoen rekeninghouders

Dit online betaalsysteem heeft al meer dan 190 miljoen rekeninghouders. Alleen al in de Benelux zijn er 3 miljoen rekeninghouders. Maar liefst 7 miljoen bedrijven wereldwijd bieden PayPal aan. Verschillende onderzoeken wijzen uit dat webshops hun omzet met meer dan 10% kunnen verhogen door het gebruik van PayPal als betaalmethode.

PayPal en eBay

In 2002 kocht eBay PayPal op wegens het grote succes. Op dat moment gebruikte al ruim 50% van de eBaygebruikers het online betaalsysteem. De Nederlandse versie van PayPal werd in 2006 geïntroduceerd. De Nederlandse markt steeg vanaf dat moment flink. In 2010 waren er al 2,7 miljoen Nederlandse rekeninghouders. In 2015 stootte eBay het bedrijf PayPal af en ging het als onafhankelijk bedrijf naar de beurs.

Overname iZettle

Nog steeds neemt het aantal mensen met een PayPal rekening toe. In mei 2018 werd aangekondigd dat PayPal het leidende handelsplatform voor kleine bedrijven (iZettle) gaat overnemen. Met de overname van iZettle vergroot PayPal de aanwezigheid van hun betaalsysteem in de winkels. Zo kan het PayPal platform worden versterkt om miljoenen kleine bedrijven over de hele wereld te helpen groeien naar een omnichannel winkelomgeving.

De cijfers

Het eerste kwartaal van 2018 was er wederom sprake van een winststijging voor PayPal. Dat was vooral te danken aan een toename van het aantal klanten die het systeem gebruiken voor transacties binnen hun onderneming. Ook gaat het internet betaalbedrijf een creditcard in de Verenigde Staten uitbrengen. Sinds deze week is het in de betaalapp Vodafone Wallet mogelijk om een PayPal rekening toe te voegen.

Paypal201520162017201820192020
Omzet9 24810 84213 09415 38117 78420 854
Nettowinst1 2281 4011 7952 1692 6993 152
Koers/winst verhouding36,234,350,145,335,830,2
Winst per aandeel ( $ )11,151,471,782,252,68

Groeiaandeel

Uit de cijfers blijkt dat PayPal een echt groeiaandeel is. Dat houdt in dat een buy en hold strategie een slimme tactiek kan zijn. Elk jaar opnieuw weet het online betalingssysteem zowel de omzet als de winst te vergroten. Te zien is dat de omzet in 2016 met een ruimte 17% hoger was dan die van het jaar ervoor. De winst steeg in 2016 eveneens met een ruime 14%. PayPal doet niet aan het uitkeren van dividendrendement.

Mocht je nog niet zo ervaren zijn met beleggen, is het handig om de buy en hold strategie eerst eens te proberen. U kunt dan een demo account aanmaken. U krijgt op die manier de beschikking over 40.000 euro aan oefengeld. Ideaal wanneer u eerst eens de persoonlijke handelskwaliteit wilt verbeteren. Instappen en uitstappen kan op elk moment. Veel succes! Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ze te stellen aan ons. Wij helpen u graag.

PayPal aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

9,1Meer informatie
8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in PayPal?Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de PayPal koers, de verwachtingen en toekomst van PayPal en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in PayPal aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in PayPal aandelen. Als je PayPal aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers PayPal – Wat is de waarde van aandelen PayPal?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van PayPal kost. Het aandeel PayPal is te vinden op de PayPal , de afkorting op de beurs is PayPal .


 

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een PayPal aandeel te kopen.

PayPal kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een PayPal aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in PayPal en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van PayPal . Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen PayPal kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

9,1Meer informatie
8,6Meer informatie

PayPal aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.