Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

OrganiGram Holdings aandelen

 

Het OrganiGram Holdings Inc.-aandeel had op 26-01-2023 een openingskoers van $0,95, de hoogste koers was $0,97 en de laagste koers was $0,90. De slotkoers was $0,90 en is daarmee met 5,35% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

OrganiGram Holdings cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de OrganiGram Holdings-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

OrganiGram Holdings kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het OrganiGram Holdings aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in OrganiGram Holdings? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de OrganiGram Holdings-koers, de verwachtingen en toekomst van OrganiGram Holdings en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in OrganiGram Holdings-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in OrganiGram Holdings-aandelen. Als je het OrganiGram Holdings-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

OrganiGram Holdings Koers - Wat is de waarde van aandelen OrganiGram Holdings

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange OrganiGram Holdings was. The stock OrganiGram Holdings can be found of the abbreviation of the exchange is OGI.

Beurskoers OrganiGram Holdings | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een OrganiGram Holdings verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

ORGANIGRAM verwachtingen – De toekomst van SPIRIT AIRLINES 

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.  Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de ORGANIGRAM verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

OrganiGram Holdings aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de OrganiGram Holdings-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste OrganiGram Holdings-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie