Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Oranjewoud aandelen

Oranjewoud NV, beter bekend als Oranjewoud, is gevestigd in Nederland aan Antwerpseweg 8, Postbus 338, 2800 AH, te Gouda.

 

Het Oranjewoud NV-aandeel had op 29-11-2021 een openingskoers van €6,10, de hoogste koers was €6,10 en de laagste koers was €6,10. De slotkoers was €6,10 en is daarmee met 1,67% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Oranjewoud cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Oranjewoud-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Oranjewoud kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Oranjewoud aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Oranjewoud? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Oranjewoud-koers, de verwachtingen en toekomst van Oranjewoud en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Oranjewoud-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Oranjewoud-aandelen. Als je het Oranjewoud-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Oranjewoud Koers - Wat is de waarde van aandelen Oranjewoud

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Oranjewoud was. The stock Oranjewoud can be found of the abbreviation of the exchange is ORANW-NA .

Beurskoers Oranjewoud | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Oranjewoud verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Oranjewoud aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Oranjewoud-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Oranjewoud-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie