Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Neways Electronics International aandelen

Neways Electronics International NV, beter bekend als Neways Electronics International, is gevestigd in Nederland aan Science Park Eindhoven 5010, 5692 EA, te Son. De CEO van het bedrijf is Eric Stodel.

 

Het Neways Electronics International NV-aandeel had op 25-10-2021 een openingskoers van €14,40, de hoogste koers was €14,50 en de laagste koers was €14,35. De slotkoers was €14,45 en is daarmee met 0,70% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Neways Electronics International cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Neways Electronics International-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Neways Electronics International kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Neways Electronics International aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Neways Electronics International? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Neways Electronics International-koers, de verwachtingen en toekomst van Neways Electronics International en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Neways Electronics International-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Neways Electronics International-aandelen. Als je het Neways Electronics International-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Neways Electronics International Koers - Wat is de waarde van aandelen Neways Electronics International

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Neways Electronics International was. The stock Neways Electronics International can be found of the abbreviation of the exchange is NEWAY.

Beurskoers Neways Electronics International | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Neways Electronics International verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Neways Electronics International aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Neways Electronics International-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Neways Electronics International-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie