Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

New Residential Investment aandelen

New Residential Investment Corp, beter bekend als New Residential Investment, is gevestigd in Verenigde Staten aan 1345 Avenue of the Americas, 10105-0302, te New York. De CEO van het bedrijf is Michael Nierenberg.

 

Het New Residential Investment Corp-aandeel had op 21-10-2021 een openingskoers van $11,40, de hoogste koers was $11,48 en de laagste koers was $11,33. De slotkoers was $11,41 en is daarmee met 0,17% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

New Residential Investment cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de New Residential Investment-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

New Residential Investment kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het New Residential Investment aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in New Residential Investment? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de New Residential Investment-koers, de verwachtingen en toekomst van New Residential Investment en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in New Residential Investment-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in New Residential Investment-aandelen. Als je het New Residential Investment-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

New Residential Investment Koers - Wat is de waarde van aandelen New Residential Investment

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange New Residential Investment was. The stock New Residential Investment can be found of the abbreviation of the exchange is NRZ.

Beurskoers New Residential Investment | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een New Residential Investment verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

New Residential Investment verwachtingen – De toekomst van New Residential Investment 

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen. 

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de New Residential Investment verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

New Residential Investment aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de New Residential Investment-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste New Residential Investment-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie