4.5/5

Grootste exchange & enorm aanbod cryptocurrency.

NEM verwachting

NEM KoersLaagste prijs 24 uurHoogste prijs 24 uurAll time high XEMVerschil sinds start
$0,17$0,16$0,17$1,87stijging van 197.854,29%

NEM maakt een bijzondere tijd mee. Met zowel stijgingen als dalingen is deze coin op 69 geranked in de totale cryptocurrency markt. NEM is al actief sinds 2015-03-31 en heeft sindsdien stijging van 197.854,29% behaald.  Wij schetsen voor jou de verdere verwachtingen van NEM op de korte en op de lange termijn.  Daarnaast leggen wij je uit waar je deze coin het beste kunt kopen.

Inhoudsopgave

Om efficiënt te investeren in NEM XEM cryptocurrency, wordt men verondersteld te weten wat XEM is. NEM is opgericht in 2015, gecodeerd in Java en C++ door een anonieme coder, UtopianFuture op een BitCoin forumdiscussie. Het Proof of Importance consensus algoritme is gebaseerd op wie de hoeveelheid balans die een persoon heeft in XEM portemonnee en het aantal transacties dat de persoon heeft.

NEM was het slachtoffer van een verlies van 523 miljoen XEM ter waarde van 400 miljoen US Dollars, wat gebeurde doordat de Japanse cryptocurrency exchange Coincheck werd gehackt vanwege de twijfelachtige veiligheidsmaatregelen. In plaats van het creëren van een harde vork van de blokketen, creëerde het NEM-team een geautomatiseerde tagging van het besmette geld om de transacties te volgen met behulp van de gehackte munten.

Nem Koers – De actuele Nem Prijs

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Nem? Nem kopen kan het goedkoopst bij deze exchange. Lees hieronder verder over de Nem verwachtingen voor 2021.

Wat is Nem?

De eerste cryptocurrency na Bitcoin die zijn code van de grond af aan heeft opgebouwd, NEM is om vele redenen uniek. De stabiliteit, de veelzijdige gebruiksmogelijkheden en het consensussysteem zijn slechts een paar van de dingen die NEM anders maken. Hier is alles wat u moet weten over NEM.

Nem

NEM: De basis

NEM, afgekort tot Nieuwe Economische Beweging, is begonnen met het bouwen van een slimmere, meer technologisch geavanceerde blokketen.

Het is een cryptocurrency die een verbeterd platform en een gestroomlijnde methode biedt om een veilig grootboek voor transacties te onderhouden.

Door zich te ontdoen van de mijnbouw en de noodzaak van krachtige systemen en dure hardware, maakte NEM cryptocurrency transacties veel eenvoudiger en efficiënter. Het heeft ook de energiebehoefte voor transacties drastisch verminderd, evenals de tijd die nodig is voor een transactie.

NEM Ontwikkeling

NEM begon oorspronkelijk als een vork van NXT, maar ze ontwikkelden hun eigen code van de grond af aan om “NEM” te worden. De geboorte ervan kwam voort uit een open oproep aan Bitcointalk om deel te nemen aan het creëren van een originele gemeenschapsgerichte cryptocentrale in januari 2014.

De ruggengraat van deze cryptocurrency is de NEM.io Foundation, een non-profit stichting gevestigd in Singapore.

 

Investeren in Nem? Dit zijn betrouwbare exchanges & brokers.

Nem kopen – De goedkoopste exchanges om Nem te kopen

AanbiederEigenschappenRating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

AanmeldenBitvavo
 /></a><br />
<p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

Aantal cryptocurrencies

100+

AanmeldenBinance
 /></a><br />
<p class=
OKEX

Internationale exchange

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

AanmeldenOKEX
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Nederlandse exchange

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

AanmeldenBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

AanmeldenKraken

De Nem koersverwachting in 2021 en verder

De crypto markt is altijd volatiel, gezien deze in het algemeen nog kleiner is dan andere markten waardoor de prijzen sterker kunnen stijgen en dalen. Het is daarom altijd goed te kijken naar de ontwikkelingen en de toekomst om te wat te zeggen over een prognose.

De technische analyse van Nem ziet er positief uit als er wordt gekeken op de lange termijn. Het verhandelen van een Nem op korte termijn is altijd meer risicovol. Veel coins stijgen op de lange termijn door alle nieuwe ontwikkelingen, partnerships en upgrades. Veel vragen zich altijd af waarom stijgt Nem, maar dit heeft altijd te maken met wat er gaande is bij een project. Naar de korte termijn kijken is altijd meer risicovol.

Wat kan een Nem waard worden? 2021 – 2015

Dit is een lastige vraag welke niet zo direct te beantwoorden is. Het beste is daarom op de hoogte te zijn van het laatste Nem nieuws. Dan weet je waar het project en de community mee bezig. Kijk na welke ontwikkelingen gepland staan, welke samenwerkingen ze mee bezig zijn of er al zijn, hoe ze bezig zijn met de community en andere factoren zodat je een goed beeld van een blockchain project. Een Nem kan namelijk tientallen keren stijgen als alles er echt veelbelovend uitziet en het team dit ook werkelijkheid weet te maken. Wij doen daarom zelf geen predictie maar zijn wel erg positief over de Nem< toekomst. Maar een voorspelling laten we achterwegen.

Nem nieuws verwachting

2021 wordt een goed jaar voor Nem. In 2020 is de prijs al aardig gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor, maar dit jaar lijkt een veel beter jaar te worden vanwege alle nieuwe ontwikkelingen. Lees hier meer over het laatste nieuws en de verwachtingen van Nem.

Nem verwachting 2023

De individuele prijs van XEM, een relatief oude cryptocurrency, is veel lager dan die van veel van zijn opvolgers. Het is tot nu toe vrij stabiel geweest, wat de waarde betreft, en lijkt geen haast te hebben om op of neer te schieten in prijs op elk moment snel. Dit alles kan het een onaantrekkelijke valuta maken om in te investeren.

Echter, het feit dat de individuele prijs nu zo laag is, is een goede reden om grote hoeveelheden van de valuta te kopen. Het “proof-of-importance” consensussysteem maakt iedereen die meer dan 10.000 NEM-munten heeft en actief is op het platform in aanmerking voor blokbeloningen en een verlaging van de transactiekosten. Dit maakt het een valuta met een continu rendement, hoewel het rendement niet altijd even groot is.

Inspelen op de hoge prijsverwachtingen van Nem? Onderstaande brokers en exchanges zijn de beste opties om te starten.

AanbiederEigenschappenRating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

AanmeldenBitvavo
 /></a><br />
<p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

Aantal cryptocurrencies

100+

AanmeldenBinance
 /></a><br />
<p class=
OKEX

Internationale exchange

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

AanmeldenOKEX
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Nederlandse exchange

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

AanmeldenBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

AanmeldenKraken

Nem verwachting 2025

De trend die een gestage verandering in de prijs laat zien van 1,90 USD vanaf januari 2018 naar de huidige XEM-prijs. Er is een mogelijke stijging te voorspellen in de waarde van de XEM-munten, die naar verwachting zal stijgen tot ten minste $ 0,448 tegen het einde van dit jaar, wat een verwachte stijging is van een goede

61.231454%. De NEM-prijsvoorspelling suggereert dat de NEM-prijs voor een lange termijn 346,985415% in de XEM-prijswaarde ligt bij een 5-jarige investering. Dit betekent dat in het jaar 2023 de NEM-prijs naar verwachting 1,242 dollar zal bedragen. U kunt de voortgang van NEM bijhouden door deze toe te voegen aan uw portefeuille.

De XEM-prijsvoorspelling wordt gedaan op basis van het feit dat XEM veel waardevolle partnerschappen heeft gesloten in Australië en Nieuw-Zeeland na een positieve vermelding door NASDAQ. NEM XEM maakt het ook mogelijk om meerdere grootboeken op een enkele blokketen te laten bestaan, waardoor de gebruikers mozaïeken kunnen creëren die unieke activa vertegenwoordigen, zoals valuta’s met behulp van NEM Smart Assets. Een andere functie die bijdraagt aan de XEM waarde is de Mijin blockchain, die draait op NEM software, omdat het beweert de institutionele kosten van het bankieren met 90% te verlagen en tegelijkertijd de systemen veiliger te maken.

NEM heeft een succesvolle samenwerking met Zaif, een van de grootste cryptocurrency beurzen in Japan, die hen heeft geholpen om een volledig nieuwe blokketen te creëren in plaats van forking van NXT-cryptocurrency. CoinSwitch maakt het mogelijk om de XEM koers te controleren en te vergelijken met andere cryptocurrency’s voor het efficiënt verhandelen van NEM XEM op de meest veilige en eenvoudige manier.

Nem wordt door sommige analisten gezien als de beste cryptovaluta ter wereld. De reden hiervoor is de hoogwaardige technologie die de programmeurs op knappe wijze in elkaar hebben weten te zetten. Bij de oprichting van de Nem is er goed nagedacht over een maximale voorraad aan valuta’s die in omloop kunnen worden gebracht. Deze maximale grens ligt op 8.999.999.999. Het grote voordeel hiervan is dat er geen inflatie zal gaan ontstaan. De munt kan namelijk niet oneindig worden bijgeprint zoals dat nu wel het geval is met bijvoorbeeld de euro of de dollar.

Een ander groot voordeel van de Nem ten opzichte van andere cryptovaluta’s is de snelheid waarmee een transactie kan worden uitgevoerd. Het is namelijk al binnen 15 seconden mogelijk om een transactie te verzenden en te ontvangen. Heeft u ooit op vrijdagavond een transactie van ABN AMRO naar ING willen doen? Het verzenden is geen probleem, maar de ontvanger moet tot maandagochtend wachten voordat hij het geld op zijn rekening heeft staan.

Nem heeft de capaciteit om 3.000 transacties per seconden uit te laten voeren. Dit is een enorm aantal, want wist u dat de Bitcoin maar een capaciteit van 4 transacties per seconde heeft? Als Nem echt een doorslaand succes wordt, weet u zeker dat er geen capaciteitsproblemen zullen ontstaan. Daarnaast is het ook de bedoeling om eind 2017 een nieuwe versie op de markt te brengen. Deze nieuwe update moet het mogelijk gaan maken om zelfs 4.000 transacties per seconde uit te laten voeren.

Overigens is het ook goed om te weten dat transacties bijna niks kosten. De transactiekosten liggen namelijk maar op 0,01%. Dit komt neer op 1 XEM per 10.000 XEM. Al met al is het goed mogelijk dat de totale marktwaarde van deze cryptovaluta de komende maanden hard gaat stijgen. Wilt u meer over deze cryptovaluta weten? Bekijk dan zeker de onderstaande video!

Nem kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.