Zeeman aandelen

Wilt u Zeeman aandelen kopen?

Zeeman winkel

Zeeman is een grote Nederlandse winkelketen met ruim 1.230 vestigingen. Een groot gedeelte hiervan staat in Nederland, maar er zijn ook vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.

Met ruim 70 miljoen klanten per jaar is Zeeman één van de grootste winkels op het gebied van textiel en kleding. Zeeman heeft geen breed assortiment, maar beschikt wel over een diep assortiment. Hiermee bedoelen we dat Zeeman niet veel verschillende productgroepen heeft, maar  bijvoorbeeld wel veel verschillende soorten handdoeken verkoopt.

 

Over Zeeman

Zeeman textielSupers is in 1967 opgericht door Jan Zeeman. De eerste winkel stond in Alphen aan den Rijn en was in principe een supermarkt met allerlei kleding. Het concept van Zeeman werkte goed en er werd op korte termijn besloten nog een zeeman te openen.

Jan Zeeman had tot 1999 de dagelijkse leiding, maar hij is nog steeds wel de eigenaar van de winkelketen. Sinds januari 2007 is Bart Karis de CEO van Zeeman. Het is tot op heden helaas nog niet mogelijk om Zeeman aandelen te kopen. Eigenaar Jan Zeeman heeft nog geen beursgang aangekondigd en het is nog maar de vraag of deze er ooit gaat komen. Als belegger zult u dus naar andere bedrijven moeten gaan zoeken om in te investeren.

 

Geef een reactie