Google
Google

Wolters Kluwer

Wilt u Wolters Kluwer aandelen kopen?

Wolters kluwer aandelenWolters Kluwer N.V. is ontstaan als boekhandel in 1838. De onderneming heeft de focus op uitgeverijen, drukkerijen en reproductie van opgenomen media. Bij de onderneming werken ongeveer 18.000 mensen. J.B.Wolters richtte in 1836 een boekwinkel op in Groningen.

In 1889 werd uitgeverij Kluwer opgericht. De boekwinkel en de uitgeverij zijn uiteindelijk gefuseerd in 1987. Elsevier probeerde Kluwer in ditzelfde jaar over te nemen. Een belangrijk onderdeel van Wolters Kluwer is Wolters-Noordhoff. Dit is het educatieve onderdeel van de onderneming die een belangrijke naam heeft in het onderwijs. Bekijk ook zeker de onderstaande video om meer te weten te komen over de onderneming.

 

Beursagenda Wolters Kluwer 2018

    • 21-02: Jaarresultaten 2017
 

Cijfers van Wolters Kluwer

De jaarcijfers over 2015 geven het volgende beeld weer. Het balanstotaal bedroeg €5,3 miljard en het eigen vermogen bedroeg €2,5 miljard. De omzet en nettowinst bedroegen in 2015 respectievelijk €4,2 miljard en €423 miljoen. Daarnaast zijn er de volgende kerncijfers per aandeel vast te stellen:

 

Wolters Kluwer aandelen

De volatiliteit van Wolters Kluwer aandelen is relatief laag. Dit zorgt er dus voor dat u stabiliteit en lagere risico’s bij deze onderneming vindt, in vergelijking met andere aandelen. Alsnog zijn er risico’s verbonden bij het beleggen in Wolters Kluwer aandelen.

Diverse analisten en professionals geven een verkoopadvies voor Wolters Kluwer. De reden voor het advies is de huidige koers die het aandeel heeft. De verwachting is dat het aandeel kan gaan dalen. Om deze reden is het een goed idee om Wolters Kluwer aandelen te shorten of nog even links te laten liggen.

 

Hoe kunt u Wolters Kluwer aandelen kopen?

Het is niet mogelijk om te beleggen in deze aandelen. Bij de CFD broker Plus500 is het mogelijk om te handelen in de aandelen. De broker biedt de belegger ontzettend veel mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te handelen met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit dus al vanaf het kleine bedrag van €100,-! Koop de aandelen dus direct bij de broker.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google