Google
Google

Wereldhave aandelen

Wilt u Wereldhave aandelen kopen?

Wereldhave NV is een Nederlandse ondernemingWereldhave aandelen die zich bezig houdt met vastgoed. Wereldhave is opgericht in 1930 en is dan ook beursgenoteerd. Er werken ongeveer 200 werknemers bij Wereldhave. De onderneming richt zich op beleggingen in verschillende branches. Denk hierbij aan winkelcentra, woonruimten en kantoren. Wereldhave ontvangt winst van de huuropbrengsten en winst uit eventuele waardestijgingen van de gebouwen. De onderstaande video geeft een beter beeld van winkelcentrum activiteiten van Wereldhave NV.

 

Cijfers van Wereldhave

Wereldhave is erg afhankelijk van diverse vastgoedontwikkelingen. Wanneer vastgoedprijzen stijgen, kan Wereldhave hier flink van profiteren. Tegelijkertijd kan Wereldhave in tijden wanneer vastgoedprijzen dalen, juist extra vastgoed aankopen. Over 2015 werd er een omzet behaald van €244 miljoen. De winst bedroeg in 2014 €88 miljoen. Wereldhave vertoond dan ook een gezonde en stabiele winst.

Als er wordt ingezoomd op de balans en ratio’s, is het interessant om op te merken dat Wereldhave NV over €2,2 miljard eigen vermogen beschikt op €3,9 miljard aan balanstotaal. De volgende kerncijfers kunnen ook worden vastgesteld:

  • Eigen vermogen per aandeel: €58,05
  • Koers-/winstverhouding: 21,98
  • Winst per aandeel: €2,35

Wereldhave beschikt over een eigen vermogen per aandeel dat ongeveer gelijk is aan de koers van het aandeel. Als er naar de koers-/winstverhouding en de winst per aandeel wordt gekeken, is er te zien dat Wereldhave eigenlijk erg duur is op dit moment. Er geldt dan ook een hold advies voor deze onderneming. Het is van belang dat er een grotere winst wordt geboekt.

 

Hoe kunt u Wereldhave aandelen kopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in de aandelen. De broker biedt de belegger ontzettend veel mogelijkheden. Handel bijvoorbeeld met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in Wereldhave aandelen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google