Wereldhave aandelen

Wilt u Wereldhave aandelen kopen of verkopen?

Wereldhave NV is een Nederlandse ondernemingWereldhave aandelen die zich bezig houdt met vastgoed. Wereldhave is opgericht in 1930 en is dan ook beursgenoteerd. Er werken ongeveer 200 werknemers bij Wereldhave. De onderneming richt zich op beleggingen in verschillende branches. Denk hierbij aan winkelcentra, woonruimten en kantoren. Wereldhave ontvangt winst van de huuropbrengsten en winst uit eventuele waardestijgingen van de gebouwen. De onderstaande video geeft een beter beeld van winkelcentrum activiteiten van Wereldhave NV.

 

Cijfers van Wereldhave

Wereldhave is erg afhankelijk van diverse vastgoedontwikkelingen. Wanneer vastgoedprijzen stijgen, kan Wereldhave hier flink van profiteren. Tegelijkertijd kan Wereldhave in tijden wanneer vastgoedprijzen dalen, juist extra vastgoed aankopen. Over 2015 werd er een omzet behaald van €244 miljoen. De winst bedroeg in 2014 €88 miljoen. Wereldhave vertoond dan ook een gezonde en stabiele winst.

Als er wordt ingezoomd op de balans en ratio’s, is het interessant om op te merken dat Wereldhave NV over €2,2 miljard eigen vermogen beschikt op €3,9 miljard aan balanstotaal. De volgende kerncijfers kunnen ook worden vastgesteld:

  • Eigen vermogen per aandeel: €58,05
  • Koers-/winstverhouding: 21,98
  • Winst per aandeel: €2,35

Wereldhave beschikt over een eigen vermogen per aandeel dat ongeveer gelijk is aan de koers van het aandeel. Als er naar de koers-/winstverhouding en de winst per aandeel wordt gekeken, is er te zien dat Wereldhave eigenlijk erg duur is op dit moment. Er geldt dan ook een hold advies voor deze onderneming. Het is van belang dat er een grotere winst wordt geboekt.

 

Hoe kunt u Wereldhave aandelen kopen of verkopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in de aandelen. De broker biedt de belegger ontzettend veel mogelijkheden. Handel bijvoorbeeld met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in Wereldhave aandelen! *CFD service. 76,4% verliest geld

 

Geef een reactie