Google
Google

Vastned aandelen

Wilt u Vastned aandelen kopen?

Vastned is een Vastned aandelenbeursgenoteerd Europees winkelvastgoedfonds met focus op ‘venues for premium shopping’. Vastned belegt in geselecteerde geografische markten in Europa en Turkije, met een duidelijke focus op het beste winkelvastgoed in de populairste winkelstraten in grotere steden (“high streets”). Vastned bezit daarnaast aantrekkelijke winkelcentra en retail warehouses. Huurders van Vastned zijn sterke, toonaangevende internationale en nationale retailmerken. De vastgoedportefeuille heeft een omvang van ongeveer € 1,7 miljard.

 

Vastned cijfers

De jaarcijfers 2015 van Vastned weergeven de volgende cijfers. Het balanstotaal bedroeg €1,6 miljard, met een eigen vermogen van €817 miljoen. De omzet en nettowinst bedroegen in 2015 respectievelijk €93 miljoen en  €69 miljoen. Daarnaast zijn er de volgende kerncijfers per aandeel vast te stellen:

 

Resultaten van Vastned

Doordat Vastned breed georiënteerd is, zal het voor het winkelvastgoedfonds mogelijk zijn om te tij te keren en betere cijfers te publiceren. We houden u hier dan ook zeker over op de hoogte. Voor meer informatie is het mogelijk om naar de investors relations pagina van vastned.nl te gaan.

De koers van het aandeel van Vastned laat een hoge mate van volatiliteit zien. Sinds oktober 2012 is er sprake geweest van een aantal pieken, maar staan hier net zoveel dalen tegenover. Vooral begin 2015 liet een duidelijke stijging van het aandeel zien. Inmiddels staat het aandeel iets lager, maar heeft de afgelopen tijd alsnog wel goed gepresteerd.

 

Hoe kunt u Vastned aandelen kopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in de aandelen. De broker biedt de belegger ontzettend veel mogelijkheden. Handel bijvoorbeeld met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in Vastned aandelen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google