Google
Google

Thuisbezorgd.nl aandelen

Thuisbezorgd.nl aandelen

Koop hier uw Thuisbezorgd.nl aandelen!

Thuisbezorgd.nl is ongekend populair en trekt elke dag duizenden mensen die lekker willen eten, maar geen zin hebben om te koken of uit eten te gaan. Met ruim 7 miljoen klanten is Takeaway (moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl) een grote onderneming en het is dus tijd voor een beursgang!

Vandaag gaat Thuisbezorgd.nl naar de beurs.  Er waren al langer geruchten over een mogelijke beursgang van deze internetonderneming, maar hij komt er nu dus eindelijk aan. Het zal een spannende dag worden. Doe hier mee met deze beursgang!

 

Thuisbezorgd.nl aandelen kopen is hier mogelijk!

 

Over Thuisbezorgd.nl

In 1999 zat de destijds 21-jarige Jitse Groen met zijn familie in een dorpje in Noord-Holland. Het was etenstijd en er waren geen boodschappen in huis. De familie wilde eten gaan bestellen, maar na een lange zoektocht op het internet bleek dat er geen bezorgrestaurant in de buurt kon worden gevonden. Jitse Groen zag een kans in de markt en greep deze met beide handen aan. Hij claimde de domeinnaam Thuisbezorgd.nl en wist slim gebruik te maken van de onvolwassenheid van het internet.

Na verloop van tijd ontstonden er ook internationale ambities en vanwege deze reden werd de naam van het moederbedrijf in 2009 veranderd in Takeaway.com. De belangrijkste website van Takeaway.com is uiteraard Thuisbezorgd.nl, maar Pizza.be, Pizza.fr, Lieferando.de en Pyszne.pl zijn ook steeds belangrijker aan het worden en zorgen ervoor dat de internationale ambities kunnen worden waargemaakt.

Op dit moment heeft Thuisbezorgd.nl ruim 7 miljoen klanten per jaar. Het bedrijf is in Nederland marktleider op het gebied van online eten bestellen en bezorgen. Met ruim 500 medewerkers is Jitse Groen (38) er in geslaagd om een mooi bedrijf op te zetten. Thuisbezorgd.nl aandelen kopen kan hier!

cijfers-thuisbezorgd-nlDe cijfers van Takeaway zijn hiernaast de zien. Er is zowel in Nederland als in het buitenland een mooie omzetgroei als H1 2016 wordt vergeleken met H1 2015. De Ebitda loopt in Nederland ook mooi op, maar in het buitenland is er in H1 2016 juist meer verlies gedraaid dan in H1 2015. Dit heeft te maken met de investeringen die op dit moment nog erg hoog liggen. Takeaway draait als er naar het hele plaatje wordt gekeken nog steeds verlies.

Ondanks het feit dat Takeaway nog steeds geen winst weet te draaien, wordt er jaar op jaar wel meer omzet geboekt. Volgens Takeaway groeit de bezorgdienst jaarlijks met 50%! De groei in deze markt is dus gigantisch en als belegger is het zeker interessant om te kijken naar de mogelijkheden van deze snelgroeiende markt. De kansen zijn hier enorm en als u als belegger vroeg instapt, kan dat er goed voor u uitpakken. Let wel op, dit is geen beleggingsadvies, maak altijd uw eigen beslissingen.

 

Thuisbezorgd.nl beursgang

De Thuisbezorgd.nl beursgang vindt op 30 september om 09:00 uur plaats. Uit het prospectus (document waarin alle informatie staat over een beursgang) blijkt dat de uitgifteprijs tussen €21,50 en €23,00 ligt. Wat de werkelijke introductiekoers zal zijn, is nog niet bekend en weten we pas op de dag van de beursgang. Deze bandbreedte van 30% hangt dus af van de populariteit van de aandelen.

Bij de beursgang zal waarschijnlijk zo’n €175 miljoen groeikapitaal worden opgehaald. Het grootste gedeelte van het geld is nodig om de financiële positie van TakeAway te versterken. Er gaat echter ook veel geld naar het uitbouwen en verbeteren van het marktaandeel in o.a. Duitsland. In Duitsland heeft TakeAway last van concurrent Delivery Hero (onderdeel van Rocket Internet/Zalando). Met meer vet op te botten kan TakeAway beter de strijdt aangaan tegen deze concurrent.

Oprichter Jitse Groen (38) zal bij de beursgang zelf 5% van zijn aandelen verkopen. Hij wordt hiermee dus in één klap miljonair. Zijn harde werk wordt dus goed beloond. Naar verwachting zijn er ook andere durfmaatschappijen die hun belang willen afbouwen. Een beursgang is altijd een goede manier om veel geld te verdienen en investeringen uit te laten betalen.

TakeAway zal een beurswaarde van ongeveer €1 miljard krijgen. Hiermee is de onderneming wellicht een interessante overnameprooi voor grotere aanbieders zoals Just Eat (€4,2 miljard). Overnamespeculaties zijn hoe dan ook altijd erg goed voor de koers van een aandeel.

 

Doe ook mee met de beursgang van Thuisbezorgd.nl!

 

Wilt u Thuisbezorgd.nl aandelen kopen?

Zodra Thuisbezorgd.nl op 30 september naar de beurs gaat, zal het mogelijk zijn om deze aandelen bij Plus500 aan te schaffen. Maak daarom dan ook direct een account aan en zorg ervoor dat u zo snel mogelijk kunt gaan profiteren van deze beursgang!

Als u Thuisbezorgd.nl aandelen wilt kopen, is het belangrijk om dit bij een goede broker te doen. Wij van Aandelenkopen.nl raden u aan om eens een kijkje te nemen bij de broker Plus500. Deze broker is een stabiele en betrouwbare partij, waarbij u uw aandelen op een eenvoudige manier kunt kopen. Het is bij de broker mogelijk om met €20.000,- demogeld te beleggen. Zo leert u beter te beleggen en doet u veel ervaring op. Het echte werk is waar het uiteindelijk allemaal om draait!

 

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google