Snowworld aandelen

Ga nu ook Snowworld aandelen kopen!

SnoSnowworldwworld kennen we natuurlijk vooral als de indoor skibaan in Landgraaf, die jaarlijks veel Nederlanders helpt met het voorbereiden op de wintersport. Het bedrijf merkt de laatste jaren echter ook dat er steeds meer buitenlandse toeristen naar de hal komen, om daar de sneeuw te ervaren of voor het eerst op ski’s te staan. Het is deze buitenlandse interesse die ertoe heeft geleid dat Snowworld van plan is om internationaal uit te gaan breiden. Het bedrijf heft een beursgang gebruikt om geld op te halen en daarmee verder uit te kunnen groeien.

 

Indoor skibaan

Snowworld is een indoor skibaan, maar wil er graag voor gaan zorgen dat het mogelijk is om op tal van bijzondere locaties de sneeuw in te stappen. In Nederland draait Snowworld met een prima resultaat, wat de eigenaar het vertrouwen geeft dat dit ook over de grens mogelijk moet zijn. In Nederland heeft het bedrijf immers te maken met verschillende concurrenten, iets waar in het buitenland veel minder sprake van is. Wat dat betreft heeft de beursgang van Snowworld ervoor gezorgd dat er een interessant nieuw aandeel is ontstaan.

 

Uitbreiden naar grote steden

Analisten en ingewijden geven aan dat Snowworld onder andere van plan is om uit te breiden naar steden als Parijs en Barcelona. Als Nederlanders zullen we de skibaan in de grote buitenlandse steden wellicht links laten liggen, maar over de grens zal het een behoorlijk interessante attractie worden. Het bedrijf heeft met de aandelen ongeveer €7,5 miljoen opgehaald. Dit is voldoende om een uitbreiding mogelijk te maken en er daarmee voor te zorgen dat Snowworld ook over de grens hoge ogen kan gooien en verder kan werken aan een uitbreiding van het imperium.

 

De aandelen van Snowworld

Na de beursgang van Snowworld, zijn de aandelen behoorlijk gedaald. Op het hoogste punt stonden de aandelen op €20,41. De aandelen zijn in de loop van februari 2014 flink gedaald, tot ongeveer €8,-. Het is als belegger dus zeker niet rendabel geweest om direct mee te hebben gedaan met de beursgang.

Wellicht vindt u het nu interesstant om in te stappen en te kijken hoe deze aandelen zich zullen gaan ontwikkelen! Snowworld heeft grootste plannen en wil er graag voor zorgen dat het ook internationaal een leidende rol kan gaan spelen. Tot op dat moment zijn het de aandelen die er samen met de skihal in Landgraaf voor moeten zorgen dat er voldoende kapitaal beschikbaar zal zijn om de uitbreidingen mogelijk te maken.

Neem vooral een kijkje bij de broker Plus500 voor Snowworld aandelen! *CFD service. 76,4% verliest geld  
 

Geef een reactie