Sligro aandelen

Wilt u Sligro Food Group aandelen kopen?

De SligrSligro aandeleno Food Group bestaat uit een aantal bedrijven op het gebied van foodretail en foodservice. Het bedrijf richt zich met de verschillende onderdelen zowel direct als indirect op de markt van de etende mens, een markt die er altijd zal blijven bestaan.

Sligro Food Group is onder andere groothandel en detaillist. Op het gebied van Foodservice is de onderneming marktleider, met een landelijk netwerk van bedrijven die bijdragen aan de levering aan bijvoorbeeld restaurants, grootverbruikers en pompwinkels. Daarnaast zorgt men via Emté supermarkten voor een belangrijk deel Foodretail, naast de activiteiten met het oog op de zakelijke markt.

 

Over de Sligro Food Group

Binnen de Sligro Food Group speelt foodservice een zeer belangrijke rol. Het bedrijf is marktleider op dit gebied en maakt gebruik van een landelijk netwerk. Het gaat om bijvoorbeeld bedrijven op het gebied van zelfbediening en bezorging naar horeca, recreatie, cateraars, grootverbruikers, bedrijfsrestaurants, het MKB, retailbedrijven en de institutionele markt. Het voordeel van deze brede oriëntatie is dat Sligro Food Group minder afhankelijk is bij de ontwikkelingen bij bepaalde klanten. In plaats daarvan is het bedrijf in staat om zich op een groot deel van de markt te richten, waarin verschillende segmenten vertegenwoordigd zijn. Sligro Food Group beschikt onder andere over 46 groothandels, waar klanten zorgen voor zelfbediening. Met name deze groothandels zijn bij het grote publiek bekend, net als de 10 bezorgvestigingen onder de naam Van Hoeckel. Wat veel consumenten niet weten is dat ook de 130 supermarkten van Emté onderdeel uitmaken van de Sligro Food Group.

30 van de supermarkten worden door zelfstandige ondernemers geëxploiteerd, de rest is daadwerkelijk in handen van Sligro Food Group en behoort daarmee tot het uitgebreide netwerk waarmee men zich richt op de markt voor de etende mens. Sligro Food Group is relatief ongevoelig voor economische ontwikkelingen in het land, omdat de voedingsindustrie altijd door blijft gaan, mits de juiste aanpassingen in het assortiment worden gemaakt. Het is wat dat betreft niet vreemd dat het aandeel van Sligro Food Group zich op een behoorlijk stabiele manier ontwikkelt en de laatste tijd een positieve lijn laat zien.

 

Sligro Food Group aandelen

Het aandeel van de Sligro Food Group ontwikkelt zich al enige tijd op een stabiele en positieve manier. Halverwege 2013 bedroeg de waarde van het aandeel ongeveer €25, een koers die inmiddels een stuk achter ons ligt. Er ontstond richting het einde van 2013 een stijgende lijn, die resulteerde in een koers boven de €30. Het bedrijf bleek daar op dat moment echter nog niet aan toe, waardoor er een correctie plaatsvond en de koers weer zakte naar net iets boven de €25. Vervolgens is de koers opnieuw aan een opmars begonnen, met een nieuwe piek van meer dan €31 tijdens de eerste maanden van 2014. Inmiddels laat het aandeel van Sligro Food Group nog altijd een positieve ontwikkeling zien en is de kans groot dat dit nog wel even door zal zetten. Het is wat dat betreft een interessante onderneming voor beleggers die op zoek zijn naar een stabiele belegging, in een onderneming die zich richt op een markt die altijd zal blijven bestaan.

 

Hoe kunt u Sligro aandelen kopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in de aandelen. De broker biedt de belegger ontzettend veel mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te handelen met een levenslange demo-account. Ideaal voor de beginnende belegger! Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-!

Koop en verkoop hier direct uw Sligro aandelen *CFD service. 80,5% verliest geld

 
 

Geef een reactie