Google
Google

Pharming aandelen

Wilt u PhPharming aandelen kopenarming aandelen kopen?

Pharming is een bedrijf uit Leiden, dat een belangrijke rol speelt binnen de ontwikkeling van producten die genetische defecten tegen kunnen gaan. Het bedrijf richt zich op specialistische producten van hoogstaand niveau, die het levert aan de zakelijke markt.

Koop hier direct uw Pharming aandelen

 

Profiel van Pharming

Pharming is een biofarmaceutisch bedrijf, dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van producten voor genetische defecten, maar ook infectie- en ontstekingsziekten. Daarnaast richt het bedrijf zich op het herstellen van bot- en weefselschade en bestaat er veel kennis op het gebied van chirurgische en traumatische bloedingen. Vanwege de heel specifieke toepassing van de producten van Pharming is het bedrijf behoorlijk gevoelig voor conjunctuurschommelingen. Het bedrijf deint sterk mee op het sentiment binnen de markt en is afhankelijk van een relatief klein aantal afnemers van de hoogwaardige producten waar men aan werkt.

   

Pharming aandelen en het koersverloop

Pharming is een aandeel dat een bijzonder koersverloop kent. In het verleden stond de koers op de gigantische prijs van 3.090. Na de technologiebubbel was het aandeel teruggezakt naar een prijs van 14. Momenteel staat het aandeel aanzienlijk lager en het gaat hierbij om een prijs van rond de 0,50. In 2013 was het aandeel de grootste stijger en als u in 2013 Pharming aandelen had gekocht, had u een rendement kunnen behalen van maarliefst 476%!

Het aandeel Pharming heeft sinds het begin van 2014 ook een positieve ontwikkeling laten zien. Sinds januari van dit jaar heeft er een stijging plaatsgevonden richting een uiteindelijke piek van €0,67 per aandeel. Inmiddels is het aandeel weer wat gezakt, maar ligt de waarde hoge dan de enkele centen uit 2013, nadat het aandeel in 2010 nog €1,89 waard was. Het bedrijf lijkt veel last te hebben gehad van de crisis en de effecten hiervan op de wereldmarkthandel. Inmiddels lijkt Pharming zich aardig te herstellen en is de kans groot dat ook de toekomst er weer rooskleuriger uit zal gaan zien. Er zijn blijven uiteraard grote speculaties over de manier waarop de koers zich in de toekomst kan gaan ontwikkelen.

 

Hoe kunt u Pharming aandelen kopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in de aandelen. De broker biedt de belegger ontzettend veel mogelijkheden. Handel bijvoorbeeld met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google