Google
Google

GrandVision aandelen

GrandVision aandelen kopen is ook een mogelijkheid!

Grandvision aandelenGrandVision is een belangrijke speler in de opticien markt. Sinds het voorjaar van 2015 is GrandVision beursgenoteerd. GrandVision is een wereldwijde actieve optiekketen met zo’n 22.000 medewerkers. Belangrijke merken zijn o.a. Pearle en Eyewish. GrandVision is het resultaat van een fusie tussen Pearle Europe B.V. en GrandVision S.A.

Koop hier Grandvision aandelen!

 

Over GrandVision

GrandVision is een optiekketen die vestigingen heeft in 43 verschillende landen en beschikt over 33 verschillende merken. GrandVision heeft vooral vestigingen in Europa, maar ook in Latijns-Amerika en in andere interessante landen zoals China, India en Turkije. Het bedrijf verkoopt voornamelijk brillen en lenzen, maar ook oogkeuringen vallen onder de specialiteit van GrandVision.

GrandVision heeft zoals zojuist vermeld 33 verschillende merken, de belangrijkste en bekendste hiervan zijn Pearle en Eyewish. Met een toenemende wereldbevolking en met een toenemende vergrijzende bevolking kunnen ketens zoals Pearle en Eyewish optimaal profiteren en doorgroeien. De verwachting bestaat ook dat deze markt jaarlijks met zo’n 5% kan groeien. GrandVision en de verschillende merken die onder deze onderneming vallen kunnen hier dan ook optimaal van profiteren!

GrandVision staat bekent om het doen van goede overnames. In 2015 zal de onderneming een bedrag van €250 miljoen beschikbaar hebben om overnames te kunnen doen. Analisten verwachten dat toekomstige overnames de omzet en winst van GrandVision nog verder kunnen versterken.

 

GrandVision aandelen

GrandVision is onderdeel van HAL Investments en in februari 2015 is een deel van de aandelen van Hal naar de beurs gebracht. De verwachting bestaat dat Hal Investments zijn belang in 2015 en 2016 nog verder terug gaat brengen. Dit zal de liquiditeit van het aandel ten goede komen en kan eventueel ook de weg vrij maken voor een opname van GrandVision in de AEX index.

Als er wordt gekeken naar waarderingen is er te zien dat deze onderneming iets goedkoper geprijsd is dan concurrenten in deze markt. Het is dan ook wellicht een interessant idee om in deze onderneming te investeren. Onderstaande video weergeeft de beursgang van GrandVision, met een slag op de gong.

 

Wilt u GrandVision aandelen kopen?

GrandVision aandelen kopen kan erg aantrekkelijk zijn. Een markt die jaarlijks met 5% is erg aantrekkelijk voor elke onderneming, dit geldt ook voor GrandVision. Als u GrandVision aandelen wilt kopen is het mogelijk om dit bij een broker zoals Plus500 te doen. Maak gebruik van een eenvoudige interface (voorwaarden van toepassing). Dit zorgt ervoor dat u in staat zult zijn om optimale winsten te behalen met GrandVision aandelen.

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google