Brunel aandelen

Wilt u Brunel aandelen kopen of verkopen?Brunel aandelen

Brunel International NV is een Nederlandse zakelijke dienstverlener met een specialisatie in projectmanagement, detachering en consultancy. De focus ligt op engineering, ICT, finance, Healthcare, marketing en communicatie en olie- en de gastindustrie. De onderneming is opgericht in 1975 en wordt al sinds 29 september 2000 geleid door Jan Arie van Barneveld. De omzet bedroeg €1,2 miljard in 2015, met een bijbehorende winst van €37 miljoen.

Cijfer van Brunel

De cijfers van Brunel in 2015 zien er als volgt uit: Omzet €1,2 miljard, nettowinst €37 miljoen, balanstotaal €479 miljoen en eigen vermogen €348 miljoen.  Het valt op dat de winst op een laag niveau ligt ten opzichte van de jaarlijkse omzet. Daarnaast zijn ook de volgende kerncijfers vastgesteld:

 

Brunel aandelen

De aandelen van Brunel hebben de afgelopen jaren een volatiel verloop vertoond. Als er naar de cijfers wordt gekeken, kan er worden gesteld dat de winst per aandeel van €1,- op een redelijk laag niveau ligt. Het is van groot belang dat Brunel de winstmarge naar een hoger niveau gaat tillen. Brunel heeft zich echter wel op een goede wijze gepositioneerd ten opzichte van concurrenten. Het koersverloop van Brunel is lastig te voorspelen. Zorg ervoor dat u op een goede manier gebruik maakt van de technische analyse en de fundamentele analyse.

 

Hoe kunt u Brunel aandelen kopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in de aandelen. De broker biedt de belegger ontzettend veel mogelijkheden. Handel bijvoorbeeld met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in Brunel aandelen! *CFD service. 76,4% verliest geld

 

Geef een reactie