Bavaria aandelen

Wilt u Bavaria aandelen kopen?

Bavaria kratjes bier

Bavaria is één van de bekendste producenten van bier en frisdrank. Met een omzet van ruim €531 miljoen en een winst van €30,2 miljoen in het jaar 2015 is Bavaria een erg gezonde onderneming die al decennia goed draait.

Bavaria is in vier soorten producten gespecialiseerd, deze zijn: bier, mout, frisdrank en graanextract. Het hoofdkantoor bevindt zich in Lieshout, waar als sinds 1680 bier wordt gebrouwen. Sinds 1773 is Bavaria in het bezit van de familie Swinkels. Bavaria is hiermee één van de oudste Nederlandse familiebedrijven.

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om Bavaria aandelen te kopen. Bavaria is een familiebedrijf en is niet beursgenoteerd. Toch wilden we u deze informatie over Bavaria niet onthouden. Bavaria is tenslotte een erg bekende bierbrouwer. Mocht u interesse hebben in het kopen van aandelen van een bierbrouwer, dan is het wel mogelijk om Heineken aandelen te kopen.

 

Over Bavaria

Bavaria N.V. is één van de grootste bier- en frisdrankproducenten van Nederland. Het bedrijf uit Lieshout, Noord-Brabant was al in 1680 bezig met het brouwen van bier. Bavaria is daarmee één van de oudste familiebedrijven van Nederland. Sinds 1680 is de bierbrouwer zichzelf steeds verder gaan ontwikkelen. De productkeuze van Bavaria werd steeds groter en de bier- en frisdrankproducent wist steeds meer marktaandeel te veroveren.

Bavaria is nu ook verbonden aan het evenement Mud Masters. Door Mud Masters, de goede producten en door leuke commercials uit te zenden is Bavaria hoe dan ook erg geliefd onder het Nederlandse publiek.

 

Bavaria aandelen kopen is helaas niet mogelijk. Bavaria N.V. is een familiebedrijf en verder ook niet beursgenoteerd. Wellicht verandert dit nog wel in de toekomst. We houden u hier uiteraard over op de hoogte!

 

Geef een reactie