Bam aandelen

Bam aandelen kopen of verkopen? Een mooi bouwbedrijf!

De Koninklijke BAM Groep N.V. is in feite een bBam aandelenouwbedrijf die is opgericht in 1869. De focus ligt dan ook op deze sector. Er zijn echter ook activiteiten op het gebied van vastgoed, infrastructuur en techniek. BAM is één van de grootste bouwbedrijven van Europa en voert projecten uit in wel 30 verschillende landen.

 

Cijfers van Bam

BAM komt oorspronkelijk af van de naam Bataafsche Aanneming Maatschappij. Het bedrijf behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa. Ultimo 2014 werkten er 23.137 FTE bij BAM. Het balanstotaal bedroeg €4,85 miljard en het gedeelte aan eigen vermogen hiervan was €902 miljoen. Er werd een omzet behaald van €7,4 miljard en hier werd een winst bij geboekt van €10 miljoen. Wanneer de bouwmarkt zich weer positief zal gaan ontwikkelen kunnen er flinke veranderingen in omzet en winst gaan plaatsvinden. Over eind 2015 zijn er de volgende kerncijfers per aandeel vast te stellen:

 

BAM aandelen

De aandelen van het bouwbedrijf hebben het de afgelopen jaren niet zo goed gedaan. De reden hiervoor is dat de bouwsector flinke klappen heeft gekregen. Toch vertoont deze sector langzaam weer herstel. De afgelopen maanden is het aandeel dan ook weer redelijk hersteld. Wanneer het herstel in de bouwsector zich zal blijven doorzetten, zal dit zeker positieve effecten gaan hebben op de koers van het aandeel!

Bam heeft pas gelden diverse opdrachten binnengehaald van de Gemeente Amsterdam en van Alliander. Nieuwe opdrachten zullen de omzet- en ook de winst ten goede komen en het is dan ook van belang dat er de komende tijd nog meer opdrachten worden binnengehaald.

 

Hoe kunt u Bam aandelen kopen of verkopen?

Wilt u Bam aandelen kopen? Uitstekende keus! Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in Bam aandelen. De koers van Bam kan 24/7 worden bekeken en wanneer u de juiste analyses maakt, is het mogelijk om mooie rendementen te realiseren. Het is bij de broker ook mogelijk om te handelen met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in Bam aandelen!

 

Geef een reactie