Arcadis aandelen

Wilt u Arcadis aandelen kopen of verkopen?Arcadis aandelen

Arcadis (ARCADIS, moet eigenlijk met hoofdletters) is een Nederlandse onderneming met een focus op advies- en ingenieursaspecten. De oprichting van Arcadis vond plaats in 1888 en het hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam. De omzet van Arcadis bedroeg ongeveer €3,42 miljard in 2015, de bijbehorende winst hiervan bedroeg €98,7 miljoen in datzelfde jaar.

Momenteel is Arcadis actief in meer dan 70 landen en er werken wereldwijd zo’n 27.000 medewerkers bij de onderneming. De onderneming houdt zich bezig met infrastructuur, gebouwde omgevingen en milieu. Arcadis is niet zo goed bekend bij veel mensen. Zonde want de onderneming heeft zeker veel te bieden.

Als er naar de aandelen wordt gekeken is er te zien dat het aandeel een stabiele stijging heeft vertoond. Er is geen grote volatiliteit en het kan dan ook goed worden gezien als een defensief aandeel. Bekijk ook de onderstaande video om meer te weten te komen over de strategie van Arcadis.

Cijfers Arcadis

Uit de jaarcijfers van 2015 bleken de volgende kernaspecten: Het balanstotaal bedroeg €2,8 miljard en het eigen vermogen bedroeg zo’n €1 miljard. De positie van het eigen vermogen is dan ook voldoende en Arcadis beschikt over voldoende middelen voor het geval er een tegenvaller zou ontstaan. Meer weten over Arcadis? Ga dan naar de Facts & Figures van Arcadis.

De omzet en nettowinst bedroegen in 2015 respectievelijk €3,42 miljard en €98,74 miljoen. Daarnaast zijn er de volgende kerncijfers per aandeel vast te stellen:

 

Arcadis aandelen

Arcadis wordt door sommigen gezien als een saai aandeel. De aandelen maken vrijwel nooit onverwachte bewegingen en als belegger kunt u op de korte termijn dan ook geen grote rendementen boeken. Op de langere termijn is het echter wel mogelijk om goed met deze aandelen te scoren.

In het verleden hebben de aandelen van Arcadis goede rendementen vertoond. Elk jaar werd er omzetgroei geboekt en ditzelfde werd ook opgemerkt als het gaat om de winst van de onderneming. Als langere termijn belegger zijn Arcadis aandelen erg interessant en het is de moeite waard om u in deze onderneming te verdiepen.

 

Hoe kunt u Arcadis aandelen kopen of verkopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in de aandelen. De broker biedt de belegger ontzettend veel mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te handelen met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in Arcadis aandelen!

 

Geef een reactie