Google
Google

Aperam aandelen

Wilt u Aperam aandelen kopen?

Aperam zoals het bedrijf momenteelAperam aandelen is, is opgericht in 2011, door een afsplitsing. Aperam is de op 5 na grootste roestvaststaalproducent ter wereld. De onderneming is een afsplitsing van ArcelorMittal. Er zijn 6 fabrieken in Frankrijk, België en Brazilië. Bij Aperam werken ongeveer 10.000 mensen.

Ongeveer 40,8% van de aandelen is in het bezit van de famillie Mittal. Daarnaast is het ook zo dat Luxemburg ongeveer 2,5% in handen heeft. De onderneming staat niet genoteerd in de AEX, maar zit in de AMX.

 

Cijfers van Aperam

De omzet van Aperam was €4,3 miljard in 2015. Er werd een winst geboekt van €168 miljoen. Aperam beschikt over een eigen vermogen van €2 miljard. Het totaal vermogen is €3,9 miljard. Aperam heeft dus een erg gezonde solvabiliteit. De schuldenpositie is relatief laag bij deze onderneming. De volgende kerncijfers per aandeel kunnen worden vastgesteld:

  • Eigen vermogen per aandeel: €23,30
  • Koers-/winstverhouding: 17,10
  • Winst per aandeel: €1,92

Het is de moeite waard om de aandelen van Aperam te analyseren. De koers stond in 2013 nog rond de €10,- per aandeel. Door behaalde resultaten, is de koers flink gestegen naar wel €40,- per aandeel. Wanneer de markt verder gaat aantrekken zal Aperam hier flink van gaan profiteren. Analisten geven een koopadvies voor Aperam.

Hoe kunt u Aperam aandelen kopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in de aandelen. De broker biedt de belegger ontzettend veel mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld goed om te zien dat er in duizenden verschillende beleggingsproducten kunnen worden gehandeld. Ook het maken van analyses wordt u erg makkelijk gemaakt. De verschillende grafieken en indicatoren zorgen ervoor dat u de talloze aandelen zo goed mogelijk kunt analyseren. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in Aperam aandelen!

 

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google