Google
Google

AMG aandelen

Wilt u AMG aandelen kopen?

AMG aandelen? AMG staat voor Advanced Metallurgical Group. AMG aandelenDe onderneming is een in Amsterdam gevestigde beursgenoteerde onderneming en produceert metallurgische producten en systemen. Kortgezegd zijn dit speciaalmetalen en smeltovens. AMG mag niet worden verward met AMG uit Duitsland. Dit is een onderdeel van Mercedes-Benz. In 2015 bedroeg de omzet €897 miljoen, de nettowinst bedroeg €10,2 miljoen. Bij AMG werken zo’n 3.000 mensen.

 

Cijfers van AMG

De omzet van AMG is aan het teruglopen. In 2011 werd nog een omzet van €1 miljard geboekt, in 2014 lag de omzet op een lager niveau, namelijk €793 miljoen. De afgelopen jaren werd er ook niet altijd winst gerealiseerd. In 2013 werd een verlies van €30 miljoen geboekt. De jaarcijfers over 2015 zijn wel verbeterd ten opzicht van de cijfers van 2012, 2013 en 2014. De volgende kerncijfers per aandeel zijn vastgesteld:

Als u meer wilt weten over de cijfers van AMG, is het aan te raden om naar de investors relations pagina te gaan van AMG.

 

AMG aandelen

De koers van AMG aandelen stond in 2011 op €17,-. In 2011/2012 is deze koers flink ingezakt. In de jaren 2012 tot 2014 schommelde de koers tussen €6,- en €8,-. In 2015 deed AMG het goed en de koers liep weer op.

Het bestuur van AMG ziet nog geen duidelijk marktherstel voor de komende tijd. Dit is ook een verslechtering van de vooruitzichten. Om deze reden gaat AMG kostenbesparingen doorvoeren en op deze manier is het ook direct mogelijk om schulden te verminderen.

Analisten geven een “houden advies” voor deze aandelen. Kostenbesparingen zijn ervoor aan het zorgen dat het operationele resultaat dit jaar zal gaan stabiliseren. Toch is het nog maar afwachten geblazen wat de markt gaat doen. Blijf terughoudend bij het investeren in deze aandelen. De onderneming is kwetsbaar door een relatief hoge schuldratio (na afboekingen).

 

Hoe kunt u AMG aandelen kopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in de aandelen. De broker biedt de belegger ontzettend veel mogelijkheden. Het is ook mogelijk om te handelen met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in AMG aandelen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google