Google
Google

Altice aandelen

Altice aandelen kopenAltice aandelen kopen? Ontdek de mogelijkheden!

Sinds 22 december 2014 is de kabelonderneming Altice genoteerd in de AEX index. Altice nam toen de plek in van Ziggo, een andere kabelaar. Altice is een internationaal kabelconcern die is gevestigd in Luxemburg. Het bedrijf wordt geleid door de Frans-Israëlische miljardair Patrick Drahi. Drahi bouwde de laatste 20 jaar flink aan zijn imperium.

Altice is actief in onder andere Frankrijk, Portugal, België, de Dominicaanse Republiek, Luxemburg en Israel. Het valt op dat deze onderneming geen activiteiten heeft in Nederland, maar toch in de AEX is genoteerd. De notering van Altice aan de AEX bracht dan ook weer veel discussies op bij diverse analisten en critici. In 2014 werd de onderneming de grootste stijger van de AEX genoemd, met maarliefst 121,7% winst! Critici vinden het dus helemaal terecht dat Altice als grootste stijger van de AEX wordt genoemd, want de onderneming kwam pas in de AEX op 22 december 2014.

 

Beursagenda Altice 2018

    • 15-03: Jaarresultaat 2017
 

Over Altice

Het management van Altice is de afgelopen tijd in staat gebleken om veel waarde te creëren. Altice is flink bezig met het overnemen van andere partijen, om zo zijn positie te vergroten en te verbeteren. Altice is na een overname vaak goed in staat gebleken om kosten bij de aangekochte bedrijven flink te reduceren. Door veel overnames te doen en door services uit te breiden in verschillende regio’s, is Altice in staat geweest om goede rendementen te behalen.

Bij Altice werken zo’n 11.000 werknemers. Als u Altice aandelen koopt, moet u weten dat u tegen een koers/winstverhouding van zo’n 38 aankijkt. Daarnaast is het zo dat Altice geen dividend uitkeert. Ook is er te zien dat Altice vrij veel schulden heeft. De onderneming heeft een schuld van 5 miljard euro en het aandeelhouderskapitaal is maar 95 miljoen euro. Altice is dus best een risicovolle belegging.

Tegen het hoge risico staat echter ook een hoge rendementsmogelijkheid. De kansen van hoge rendementen zijn bij Altice ook zeker aanwezig door de harde aanpak op het gebied van overnames/aquisities. Met CEO Patrick Drahi bent u ook gegarandeerd van een gedegen en sterk management. Patrick Drahi heeft zichzelf bewezen en zal zich actief gaan inzetten om Altice tot het volgende niveau te tillen.

 

Altice aandelen

Altice is nog niet zo lang genoteerd in de AEX, maar heeft in een hele korte tijd uitstekend weten te presteren. In de eerste 6 maanden van 2015 zijn Altice aandelen met maar liefst 110% gestegen! Altice heeft in een hele korte tijd meerdere overnames gedaan en deze worden door beleggers goed ontvangen. De CEO van Altice doet er alles aan om een wereldspeler te worden door grote overnames te doen en dit vertaald zich terug in een stijgende beurskoers.

Als belegger moet u zelf afwegen of u interesse heeft in het kopen van Altice. Het is van belang om uw beleggingsdoel en beleggingshorizon hierbij in de gaten te houden. Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in Altice aandelen.

 

Koop of short hier uw Altice aandelen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google