Google
Google

Adyen aandelen

Adyen aandelen kopen? Doe mee met deze spectaculaire beursgang!

Adyen aandelen

Adyen is een Nederlands fintech bedrijf dat wereldwijd betalingen regelt voor duizenden verschillende multinationals. Adyen is vandaag naar de beurs gegaan. De beursgang is een enorm succes. De koers is in zeer korte tijd opgelopen van 240 euro naar 455 euro. Het kan als lange termijn belegger zeker de moeite waard zijn om deze aandelen te kopen.

Interesse? Maak vrijblijvend een account aan bij de zeer bekende broker Binckbank. Deze broker maakt het mogelijk om in duizenden verschillende beleggingsproducten te handelen. Naast de enorme handelsmogelijkheden is het ook slim om te profiteren van de zeer lage tarieven!

Adyen kopen? Open een account bij Binckbank!

 

Over Adyen

Adyen is een Nederlands bedrijf dat in 2006 door een team van betalingsexperts is opgericht. Adyen betekent in het Surinaams “Start over again”. Al vanaf het begin heeft Adyen zich gefocust op het creëren van een infrastructuur die zo in elkaar zit dat bedrijven wereldwijd op een eenvoudige, maar toch betrouwbare wijze zaken kunnen doen. Door goed te kijken naar problemen in oudere betalingssystemen en door vervolgens innovatieve toepassingen te bedenken, is het de oprichters van Adyen succesvol gelukt om een mooi betalingsplatform op te zetten.

Het hoofdkantoor staat in Amsterdam, maar er wordt wereldwijd zaken gedaan en met kantoren in onder andere San Fransicso, New York, Berlijn, Parijs, London, Madrid, Singapore en Shanghai is Adyen internationaal erg goed op weg om één van de belangrijkste wereldwijde betalingsplatformen te worden.

 

Cijfers van Adyen

In 2009 was Groupon het eerste internationale bedrijf dat Adyen ging gebruiken als betalingssysteem. In 2013 lag het transactievolume op 14 miljard dollar en in 2014 werd een volume van 25 miljard dollar gerealiseerd. In 2015 wist Adyen te verdubbelen naar 50 miljard dollar. In 2016 groeide het volume door naar ruim 90 miljard dollar. De precieze cijfers van 2017 moeten nog worden bekend gemaakt, maar het is zeer waarschijnlijk dat de cijfers weer erg positief gaan zijn. Er zijn sowieso geen tekenen van vertragingen in de groei.

Momenteel werken er ruim 600 medewerkers bij Adyen. Ze werken zo efficiënt en effectief mogelijk om van Adyen een groot succes te maken. Het bijzondere van Adyen is dat er een brutowinst van 99% wordt gerealiseerd. De inkoop van deze onderneming is in principe verwaarloosbaar. De belangrijkste kosten zitten in personeel, marketing en de kosten van de verschillende panden. Adyen is al sinds 2011 winstgevend en zolang betalingen via dit betalingsbedrijf toenemen, zal de winst alleen nog maar verder oplopen.

Beleggen in Adyen aandelen is hier mogelijk!

 

De Adyen beursgang

Adyen beursgangAdyen is vandaag naar de beurs gegaan voor een prijs van 240 euro. Deze prijs zit ruim aan de bovenkant van de eerste voorgestelde bandbreedte van 220 tot 240 euro. Adyen wordt op een beurskoers van 240 euro gewaardeerd op ruim 7 miljard euro. Op de eerste handelsdag is de koers van het aandeel al opgelopen naar 455 euro! 

Adyen is een Nederlands succesverhaal. Hoewel het bedrijf internationaal actief is, is toch gekozen voor de Amsterdamse beurs en niet voor bijvoorbeeld de Amerikaanse NASDAQ.

 

Adyen aandelen kopen

Interesse om mee te doen met de Adyen beurgang? Interesse om de Adyen aandelen te kopen? Het is bij de broker Binckbank mogelijk om in deze aandelen te handelen. Het fijne van Binckbank is dat er zowel voor de korte termijn als voor de lange termijn mogelijkheden zijn om kapitaal op te bouwen. Het is al vanaf een klein bedrag van bijvoorbeeld €500,- mogelijk om met echt geld te handelen in Adyen aandelen. Je hoeft dus geen groot vermogen neer te leggen om toch met deze interessante beursgang mee te doen.

Het is via de onderstaande link direct mogelijk om je aan te melden bij de broker Binckbank. Al binnen 5 minuten ben je een geregistreerde klant!

Adyen beursgang? Koop hier je aandelen!

2 gedachten over “Adyen aandelen”

Sah schreef:

Onder welke naam de aandeel van adyen.Omdat ik niet zie bij de plus 500 site.

Ronald schreef:

Hallo Ahmet,

Adyen is nu nog niet verhandelbaar op de beurs, omdat de beursgang nog niet heeft plaatsgevonden.
Op de dag van de beursgang zal het gelijk mogelijk zijn om er in te handelen.

Nog even geduld dus!

Groeten,
Aandelenkopen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *