Google
Google

Adyen aandelen

Adyen aandelen kopen? Doe hier mee met de beursgang!

Adyen aandelen

Adyen is een Nederlands fintech bedrijf dat wereldwijd betalingen regelt voor duizenden verschillende multinationals. Adyen heeft aangekondigd dat ze naar de beurs willen gaan. Het kan als lange termijn belegger zeker de moeite waard zijn om deze aandelen te kopen.

Interesse? Maak vrijblijvend een account aan bij de CFD-broker Plus500. Deze broker maakt het mogelijk om in duizenden verschillende beleggingsproducten te handelen. Profiteer ook van de mogelijkheid om met een demo account van €20.000,- te handelen. Zo kun je ervaring op doen en je beleggingskills verbeteren!

Adyen kopen? Begin hier!

 

Over Adyen

Adyen is een Nederlands bedrijf dat in 2006 door een team van betalingsexperts is opgericht. Adyen betekent in het Surinaams “Start over again”. Al vanaf het begin heeft Adyen zich gefocust op het creëren van een infrastructuur die zo in elkaar zit dat bedrijven wereldwijd op een eenvoudige, maar toch betrouwbare wijze zaken kunnen doen. Door goed te kijken naar problemen in oudere betalingssystemen en door vervolgens innovatieve toepassingen te bedenken, is het de oprichters van Adyen succesvol gelukt om een mooi betalingsplatform op te zetten.

Het hoofdkantoor staat in Amsterdam, maar er wordt wereldwijd zaken gedaan en met kantoren in onder andere San Fransicso, New York, Berlijn, Parijs, London, Madrid, Singapore en Shanghai is Adyen internationaal erg goed op weg om één van de belangrijkste wereldwijde betalingsplatformen te worden.

 

Cijfers van Adyen

In 2009 was Groupon het eerste internationale bedrijf dat Adyen ging gebruiken als betalingssysteem. In 2013 lag het transactievolume op 14 miljard dollar en in 2014 werd een volume van 25 miljard dollar gerealiseerd. In 2015 wist Adyen te verdubbelen naar 50 miljard dollar. In 2016 groeide het volume door naar ruim 90 miljard dollar. De precieze cijfers van 2017 moeten nog worden bekend gemaakt, maar het is zeer waarschijnlijk dat de cijfers weer erg positief gaan zijn. Er zijn sowieso geen tekenen van vertragingen in de groei.

Momenteel werken er ruim 600 medewerkers bij Adyen. Ze werken zo efficiënt en effectief mogelijk om van Adyen een groot succes te maken. Het bijzondere van Adyen is dat er een brutowinst van 99% wordt gerealiseerd. De inkoop van deze onderneming is in principe verwaarloosbaar. De belangrijkste kosten zitten in personeel, marketing en de kosten van de verschillende panden. Adyen is al sinds 2011 winstgevend en zolang betalingen via dit betalingsbedrijf toenemen, zal de winst alleen nog maar verder oplopen.

 

De Adyen beursgang

Adyen beursgangIn december 2017 kondigde Adyen aan dat er naar een beursgang wordt gekeken. Er kan zo nieuw kapitaal worden opgehaald en investeerders kunnen een deel van hun inleg uit laten betalen. Begin januari werd bekend gemaakt dat er actief wordt gekeken naar de mogelijkheden van een beursgang. Het is nog niet bekend of voor Amsterdam of New York wordt gekozen, wel zal de beursgang waarschijnlijk dit jaar plaatsvinden.

Volgens insiders wil Adyen JPMorgan Chase en Goldman Sachs inhuren om de beursgang te begeleiden. Begeleidende banken verdienen over het algemeen best veel aan beurgangen en het kan dus wellicht ook de moeite waard zijn om eens naar deze bankaandelen te kijken!

 

Adyen aandelen kopen

Interesse om mee te doen met de Adyen beurgang? Interesse om de Adyen aandelen te kopen? Zodra Adyen naar de beurs gaat zal het bij de CFD-broker Plus500 mogelijk zijn om in deze aandelen te handelen. Het fijne van Plus500 is dat er zowel voor de korte termijn als voor de lange termijn mogelijkheden zijn om kapitaal op te bouwen. Het is al vanaf €100,- mogelijk om met echt geld te handelen in Adyen aandelen. Je hoeft dus geen groot vermogen neer te leggen om toch met deze interessante beursgang mee te doen.

Het is via de onderstaande link direct mogelijk om je aan te melden bij de CFD-broker Plus500. Al binnen 5 minuten ben je een geregistreerde klant!

Adyen beursgang? Koop hier je aandelen!
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google