Google
Google

Action aandelen

Wilt u Action aandelen kopen?

action aandelenAction is een Nederlandse snelgroeiende non-food discounter met ruim 700 winkels en meer dan 28.000 medewerkers. Het assortiment van Action bestaat uit 1500 vaste artikelen, maar een groot deel van de geboden artikelen (zo’n 4500 artikelen) wisselen regelmatig. Action doet dit om zo verrassend te blijven voor zijn klanten.

Action staat voor goede producten voor lage prijzen. Andere aspecten zoals duurzaamheid en service hebben minder prioriteiten, maar de lage prijzen compenseren dit zeer goed. Action trekt dan ook veel Nederlanders en is één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

Beleggen in Action is hier mogelijk!

 

Over Action

Action is in 1993 opgericht. De 1e winkel stond in Enkhuizen. Sinds 1993 is het bedrijf snel opgebouwd tot een enorme non-food keten. In 2003 had Action nog 100 winkels, maar dit aantal groeide erg snel. In 2008 ging de 200e winkel open, in 2013 de 300e, in 2014 de 500e en in 2015 wist Action zijn 600e winkel te openen. De groei van Action is de afgelopen jaren enorm geweest en het lijkt erop dat de rek er nog lang niet uit is. Action heeft nu niet alleen winkels in Nederland en Belgie, maar ook in Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk.

Action is in handen van private-equityhuis 3i. Het doel van dit van oorsprong Britse investeringsfonds is het faciliteren van succes. Door te zoeken naar snelgroeiende bedrijven met veel potentie is het dit private-equityfonds gelukt om juiste bedrijven te selecteren en te laten doorgroeien. Action is hoe dan ook goed aan de weg aan het timmeren en veel mensen zijn grote fan van de producten die bij de winkel te koop zijn. Bekijk ook de onderstaande shopvlog.

 

Action beursgang?

Action beursgangOp 27 januari 2017 gingen er geruchten de ronde dat Action in 2018 naar de beurs zou gaan. De Britse investeerder 3i zou met deze gedachten spelen. De geruchten werden later door Action ontkend. Het officiële standpunt van 3i is dat Action nog te hard groeit om te verkopen of naar de beurs te brengen. Opzich begrijpelijk, maar er kan hoe dan ook niet definitief worden uitgesloten dat Action uiteindelijk toch naar de beurs zal gaan.

Mocht er meer informatie over een eventuele beursgang naar buiten komen, dan houden we u hier uiteraard over op de hoogte. Tot die tijd kan het interessant zijn om alvast wel een account aan te maken bij onze favoriete broker. Het is al mogelijk om met echt geld te beleggen vanaf €100,-

Beleggen in Action is hier mogelijk!
 

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google