Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

NN Group aandelen

NN Group NV, beter bekend als NN Group, is gevestigd in Nederland aan Schenkkade 65, 2595 AS, te S Gravenhage. De CEO van het bedrijf is David Knibbe.

 

Het NN Group NV-aandeel had op 24-11-2022 een openingskoers van €41,17, de hoogste koers was €41,31 en de laagste koers was €40,63. De slotkoers was €40,63 en is daarmee met 1,02% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

NN Group cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de NN Group-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

NN Group kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het NN Group aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in NN Group? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de NN Group-koers, de verwachtingen en toekomst van NN Group en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in NN Group-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in NN Group-aandelen. Als je het NN Group-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

NN Group Koers - Wat is de waarde van aandelen NN Group

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange NN Group was. The stock NN Group can be found of the abbreviation of the exchange is NN.

Beurskoers NN Group | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een NN Group verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Nationale Nederlanden verwachtingen – De toekomst van Nationale Nederlanden

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Nationale Nederlanden verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Nationale Nederlanden

NN ofwel Nationale Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen klanten (particulier en zakelijk) tot de grootste en daarnaast de meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederlandse bodem. De financiële dienstverlener biedt een compleet assortiment aan producten. Deze lopen uiteen van verzekeringen tot beleggingen en leningen. We vertellen u graag meer over Nationale Nederlanden en dan vooral de producten die worden aangeboden.

Nationale Nederlanden is sinds 2 juli 2014 beursgenoteerd. De Nationale Nederlanden beursgang gaf veel kansen voor beleggers en het zou erg goed zijn geweest als u deze kansen heeft aangegrepen. Nationale Nederlanden had zelf ook baat bij de beursgang, deze maakte het mogelijk om geld op te halen en schulden af te betalen, schulden die er nu nog voor zorgen dat het bedrijf moeite heeft om winst te maken.

Nationale Nederlanden is één van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. De financiële dienstverlener is onderdeel van de NN Group. Voorheen behoorde Nationale Nederlanden tot de ING Groep, die weer tot één van de grootste banken in Nederland behoort. Nationale Nederlanden heeft ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten en er wordt een compleet assortiment van producten zoals verzekeringen, hypotheken, beleggingen, spaarproducten en leningen aangeboden.

De geschiedenis van de financiële dienstverlener is interessant om te bekijken. Nationale Nederlanden in zijn huidige vorm ontstond in 1962. De originele wortels gaan echter terug tot 1845. Nationale Nederlanden beschikt dan ook over specialistische kennis op het gebied van verzekeringen en andere gerelateerde financiële producten.

Nog een aantal interessante feitjes:

  • Nationale Nederlanden beschikt over meerdere kantoren. Één van deze kantoren is gevestigd in Rotterdam, naast het Rotterdam Centraal Station. Dit gebouw met de naam “Delftse Poort”, was tot voor kort het hoogste kantoorgebouw in Nederland.
  • De financiële dienstverlener was van 1988 tot 2009 hoofdsponsor van het Nederlandse voetbalelftal.
  • Het bedrijf nam onlangs de Westland Utrecht Bank over en zorgde daarmee onder andere voor een nieuwe uitbreiding binnen de landsgrenzen. Nationale Nederlanden is ook internationaal actief en kan de risico’s op die manier steeds beter spreiden.

Internationale financiële dienstverlener

De organisatie achter NN is de Nationale Nederlanden Group. Deze internationale financiële dienstverlener is actief in ruim 18 landen. Er is vooral een sterke aanwezigheid in Japan en een aantal Europese landen. NN Group kent op dit moment meer dan 17 miljoen klanten. Het varieert van particulieren en midden- en kleinbedrijven tot grote ondernemingen en institutionele banken. De klanten worden bediend via onafhankelijke adviseurs en verzekeringsagenten. Maar daarnaast ook via banken, callcenters en eigen websites.

NN Group

NN Group omvat dus Nationale Nederlanden, maar dat is niet alles. Het omvat ook de volgende namen: Delta Lloyd, Movir, AZL, OHRA, ABN-AMRO-verzekeringen, BeFrank en NN Investment Partners. Het zijn bekende namen die u ongetwijfeld bekend in de oren klinken. NN Group is genoteerd aan Euronext Amsterdam. Als particulier kunt u ervoor kiezen om aandelen te kopen van Nationale Nederlanden. Hieronder vertellen we u hoe dat mogelijk is.

Sparen bij NN

Op het gebied van sparen kunnen particulieren kiezen voor internet sparen, deposito sparen en pensioensparen. Bij internet sparen is er sprake van een variabele rente. Bij deposito sparen staan de rente en de looptijd vast. Voor elk type klant dus een optie. Ook kan er gespaard worden als aanvulling op een pensioen. Dat betekent sparen met een belastingvoordeel en sparen tegen een aantrekkelijke rente.

Verzekeringsopties bij NN

Voor vervoer, wonen, reizen & vrije tijd en uzelf en het gezin zijn er verschillende verzekeringsopties bij NN. Denk bijvoorbeeld aan een auto en motorverzekering, een opstal- en inboedelverzekering, een aansprakelijkheids- en overlijdensrisicoverzekering en een doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Dit is slechts een kleine greep uit het ruime aanbod. Kijk voor meer informatie over de verschillende verzekeringen op de website van NN.

Beheerd beleggen

Wilt u als particulier meer met uw geld doen? Een begrijpelijke keuze, aangezien sparen bij de bank nauwelijks meer wat oplevert. Uw geld beleggen kan dan een slimme zet zijn. Met beheerd beleggen bij NN worden uw beleggingen uitbesteed aan experts. De experts gaan op zoek naar het beste rendement, tegen een risico wat bij de persoon past. Superhandig wanneer u zelf nog niet zo ervaren bent met beleggen. Beheerd beleggen bij Nationale Nederlanden kan al vanaf 1.000 euro inleg of 50 euro inleg per maand. U kunt dagelijks opzeggen.  

Hypotheek bij NN

Heeft u net een huis gekocht of gaat u een ander huis kopen? Op het gebied van hypotheken bent u bij NN ook aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwbouw of ondernemershypotheek. De ondernemer met personeel, de ZZP’er en de freelancer komen bij NN dus ook in aanmerking voor een hypotheek. Wel zo prettig! Ook is er een speciale seniorenverhuisregeling en kan er o.a. gekozen worden voor een verhuurhypotheek. Lees meer over de kenmerken op de website van NN.

Geld lenen

Heeft u geld nodig voor een bepaald doel? Bij Nationale Nederlanden kan er geld worden geleend tegen een aantrekkelijke rente. Er kan op elk moment boetevrij worden afgelost. Het bestedingsdoel en de persoonlijke situatie bepalen natuurlijk welke lening het beste past. Voorbeelden van leningen die zijn af te sluiten bij NN zijn: persoonlijke lening en doorlopend krediet. Bij een persoonlijke lening wordt er een vast bedrag eenmalig geleend. De looptijd staat vast. Bij een doorlopend krediet is de looptijd flexibel en geldt een variabele rente.

Pensioen bij NN

Bent u bezig met het regelen van uw pensioen? Bij Nationale Nederlanden kunt u naast pensioensparen o.a. terecht voor een persoonlijk pensioenplan, aanvullende pensioenuitkering, pensioen continu plan en een persoonlijke pensioenuitkering. Op de website van NN leest u er alles over. Nationale Nederlanden helpt u en eventuele werknemers hierbij op weg! Ook wanneer u meer wilt weten over uw inkomen voor later of hoe het pensioen werkt, vindt u uitgebreid informatie op de website van NN.

Zakelijke producten

Voor de zakelijke klant biedt NN meerdere opties. Zo ook op het gebied van verzekeren. Denk bijvoorbeeld eens aan een schade- en inkomensverzekering. Succesvol ondernemen brengt tenslotte risico met zich mee. U kunt ook kiezen voor een zorgverzekering voor uw medewerkers. Er zijn een vast aantal middelen beschikbaar. Ze zijn met een collectiviteitscode en kortingen te personaliseren naar de collectiviteit.           

NN Group aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de NN Group-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste NN Group-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.