Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Micron Technology aandelen

Micron Technology Inc., beter bekend als Micron Technology, is gevestigd in Verenigde Staten aan 8000 S Federal Way, Po Box 6, 83716-9632, te Boise. De CEO van het bedrijf is Sanjay Mehrotra.

 

Het Micron Technology Inc.-aandeel had op 23-09-2021 een openingskoers van $73,61, de hoogste koers was $74,79 en de laagste koers was $73,25. De slotkoers was $74,04 en is daarmee met 0,09% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Micron Technology cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Micron Technology-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Micron Technology kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Micron Technology-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Micron Technology? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Micron Technology-koers, de verwachtingen en toekomst van Micron Technology en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Micron Technology -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Micron Technology-aandelen. Als je het Micron Technology-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Micron Technology Koers - Wat is de waarde van aandelen Micron Technology?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Micron Technology was. Het aandeel Micron Technology is te vinden op de Nasdaq, de afkorting op de beurs is MU.

Beurskoers Micron Technology | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Micron Technology verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Micron Technology aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Micron Technology-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Micron Technology-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie