Mars One aandelen

Mars One is een Nederlandse stichting die het doel heeft om een permanente basis op Mars te creëren. Mars zal de eerste kolonie van de mensheid worden en ons ras zal zich vanaf dat moment op twee planten bevinden. Een erg bijzonder moment dus!

Het aparte van Mars One, is dat het zal gaan om een enkel reisje naar Mars. De astronauten die zich op Mars gaan vestigen, zullen daar altijd moeten blijven. Door de astronauten niet terug te sturen wordt ontzettend veel brandstof bespaart. Dit zorgt ervoor dat het veel sneller mogelijk wordt om naar Mars te gaan. Het is nu de bedoeling dat er in 2027 de eerste mensen op Mars landen.

In 1969 vond de maandlanding plaats. Het was gigantisch nieuws en miljoenen mensen hebben de maanlanding op de (toen nog zeldzame) tv’s met bewondering bekeken. Een landing op Mars zal in dit tijdperk nog veel meer publiciteit en schokreacties teweeg brengen. Mars One wil van een marslanding in ieder geval een groot mediaspektakel maken om alles zo ook financieel mogelijk te maken.

de-planeet-mars

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Mars One verwachtingen – De toekomst van Mars One

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Mars One verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Mars One

Mars One is in 2011 door Bas Lansdorp en Arno Wielders opgericht. De Nederlanders hebben sinds het begin al ambitieuze doelstellingen gehad. Het is de bedoeling om in een aantal jaar een kolonie op Mars te stichten. In de eerste jaren na de oprichting werden er veel gesprekken gevoerd over de haalbaarheid en de technische kwesties die een reis naar Mars konden vertragen. Door van de reis een enkeltje te maken zijn veel van deze technische kwesties opgelost.

Mars One is in 2013 begonnen met het selecteren van de juiste astronauten. 202.000 mensen hadden zich aangemeld en er zijn er op dit moment nog 100 over. Deze 100 zullen verder worden getest en zullen zo goed mogelijk worden voorbereid op de missie.

In 2020 staat er een demonstratie op de agenda om aan te tonen of alles echt haalbaar is. In 2022 wordt er een communicatiesatelliet in een baan om Mars gebracht. Een rover gaat zoeken naar de beste plaats om een basis op te bouwen. In 2024 worden er veel benodigde spullen gestuurd om een kolonie op Mars mogelijk te maken.

De eerste vier kolonisten worden al in 2026 naar Mars gestuurd. Ze zullen in 2027 landen en gaan dan aan de slag om de kolonie verder op te bouwen en leefbaar te maken. In 2028 zal er vervolgens een tweede raket worden gelanceerd met meer astronauten. Deze tweede lading zal in 2029 landen.

planeet-mars

Beursgang van Mars One

Op 7 november 2016 werd bekend gemaakt dat Mars One naar de beurs gaat middels een omgekeerde overname. De stichting wordt volledig overgenomen door het Zwitserse bedrijf InFin (Innovative Finance). Dit bedrijf is al beursgenoteerd in Frankfurt.

De oprichter van Mars One, Bas Lansdorp hoopt dat er middels de beursgang meer naamsbekendheid zal ontstaan. Het is door de beursgang ook mogelijk om kapitaal op te halen om de missie naar Mars zo nog sneller werkelijkheid te laten worden.

Het is nog onduidelijke wanneer de beursgang zal plaatsvinden, maar deze zal niet lang meer op zich laten wachten. De komende weken verwachten we meer nieuws over deze beursgang en de mogelijke introductiekoers van het aandeel. We houden u op de hoogte en wensen u alvast veel plezier bij het kijken van de onderstaande video.

Meer weten?

 

Mars One aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Mars One? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Mars One koers, de verwachtingen en toekomst van Mars One en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Mars One aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Mars One aandelen. Als je Mars One aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Mars One – Wat is de waarde van aandelen Mars One?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Mars One kost. Het aandeel Mars One is te vinden op de Mars One, de afkorting op de beurs is Mars One.

 

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Mars Oneaandeel te kopen.

Mars One kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Mars One aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Mars One en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Mars One. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Mars One kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Mars One aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.