Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Lucas Bols aandelen

Lucas Bols N.V., beter bekend als Lucas Bols, is gevestigd in Nederland aan Paulus Potterstraat 14, 1071CZ, te Amsterdam.

 

Het Lucas Bols N.V.-aandeel had op 26-01-2023 een openingskoers van €10,70, de hoogste koers was €10,70 en de laagste koers was €10,55. De slotkoers was €10,70 en is daarmee met 1,42% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Lucas Bols cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Lucas Bols-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Lucas Bols kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Lucas Bols aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Lucas Bols? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Lucas Bols-koers, de verwachtingen en toekomst van Lucas Bols en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Lucas Bols-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Lucas Bols-aandelen. Als je het Lucas Bols-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Lucas Bols Koers - Wat is de waarde van aandelen Lucas Bols

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Lucas Bols was. The stock Lucas Bols can be found of the abbreviation of the exchange is BOLS.

Beurskoers Lucas Bols | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Lucas Bols verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Lucas Bols aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Lucas Bols-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Lucas Bols-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie