Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Lavide Holdings aandelen

Lavide Holdings NV, beter bekend als Lavide Holdings, is gevestigd in Nederland aan Comeniusstraat 2A, 1817 MS, te Alkmaar.

 

Het Lavide Holdings NV-aandeel had op 07-12-2022 een openingskoers van €0,38, de hoogste koers was €0,39 en de laagste koers was €0,38. De slotkoers was €0,39 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Lavide Holdings cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Lavide Holdings-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Lavide Holdings kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Lavide Holdings aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Lavide Holdings? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Lavide Holdings-koers, de verwachtingen en toekomst van Lavide Holdings en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Lavide Holdings-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Lavide Holdings-aandelen. Als je het Lavide Holdings-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Lavide Holdings Koers - Wat is de waarde van aandelen Lavide Holdings

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Lavide Holdings was. The stock Lavide Holdings can be found of the abbreviation of the exchange is LVIDE.

Beurskoers Lavide Holdings | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Lavide Holdings verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Lavide Holdings aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Lavide Holdings-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Lavide Holdings-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie